reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witam ślicznotki;-) mailuj nastawiaj klatę będzie foch:-D(żart) widzę,że dziewczynki zaczynają ubranka kupować hmm mi tez by się cos przydało cały czas chodze w leginsach i bluzkach:eek: ale boję się,że jak kupie to coś znowu sie posra:wściekła/y: więc narazie rezygnuje.

reklama
moj mąż też uważa ze na zakupy to za wcześnie. Ale każdy robi jak uważa.... mozna poogladac zobaczyc co na topie. Jatak robie np. do umeblowania M duzo czasu bylo a ja se spokojnie siedzialam patrzylam i zaplanowałam. Wiec pewnie nic w tym złego ze sie o tym myśli a zaobobony to zabobony. Zależy kto jak do tego podchodzi. Ja na zakkupy pójde dopiero jak bedzie brzuszek pokaźny i juz nie bede miała w co sie ubrać... choć zima idzie. Dobrze nam ze w lato bedziemy ogromne to wtedy zwiewna sukienka i po bólu.....a co by bylo w duzymi brzuchami w zimie? Kurtka itp... masaa

Veronique ja też nie przyjęłam wózka, który siostra mi chciała dać. Jakoś tak czułem, ze jeszcze nie czas. Z kupowaiem ubran te nie przeginam kupiłam sobie tylko dwie pary leginsów ciążowych i spodnie ( w dniu kiedy dowiedzialam się , że jestem w ciązy) pózniej już mi przeszedł szał i wariacje - przynajmniej na punkcie ciuchów ;-) . Pozdrawiam Was Dziewczyny :-) Do kapuśniaku dorobiłam smalczyk z jabłkiem i majerankiem. Serdecznie zapraszam:-)

No tak, co do ciuszków i innych rzeczy niezbędnych przy maluszku, to faktycznie mamy jeszcze sporo czasu :)
Pod tym względem akurat mam dokładnie takie samo zdanie jak ty. :)
Ciesze sie i ciesze sie ze mozemy rozmawiac bo na pewno masz w takich sytuacjach wieksze doswiadczenie odemnie : - )\
Ja wczoraj bylam ww szpitalu bo nie moglam sie dostac do mojej Pan i doktor ... pponiewaz dostalam mocnego zapalenia pecherza i niestety nic nie moglam zrobic i jak juz mi rece opadly odkrylam niesamowite wlasciwosci zurawiny wczoraj wzielam i CUD dzisiaj juz jest o niebo lepiej a wczoraj normalnie siusialam jak opentana w ciagu godziny z 12 razy po kropelce ....Ze mnie jest straszna panikara ale staram sie wszystko wytlumaczyc sobie na chlopski rozum .
Naprawde w ciazy nie mozna za bardzo panikowac... bo tak kobiety lezalyby cale 9 miesiecy w szpitale Spokoj spokoj i jeszcze raz spokoj mozna sie cieszyc ze sa takie FORA jak to ... i mozna sie wspierac :)

Veronique ja też nie przyjęłam wózka, który siostra mi chciała dać. Jakoś tak czułem, ze jeszcze nie czas. Z kupowaiem ubran te nie przeginam kupiłam sobie tylko dwie pary leginsów ciążowych i spodnie ( w dniu kiedy dowiedzialam się , że jestem w ciązy) pózniej już mi przeszedł szał i wariacje - przynajmniej na punkcie ciuchów ;-) . Pozdrawiam Was Dziewczyny :-) Do kapuśniaku dorobiłam smalczyk z jabłkiem i majerankiem. Serdecznie zapraszam:-)

Ja w leginsach caly czas chodze tylko ze u mnie jest tak ze waze 47 kg ... i wszystko nawet minimalne przytycie uwidocznia sie bebenkiem jak u murzynka w Afryce :) jakbym sie ryzyku objadla . I zawsze mialam rozmiar piersi D a teraz to :| niestety staniki koronkowe odpadaja strasznie mam wrazliwe brodawki :/ boli jak nic . Poza tym powiem Wam szczerze ze ... mam problemy ze spaniem :| budze sie w nocy.. o 3-4 nad ranem i juz nie moge spac leze... Paweł obok mnie do razu jzak sie przebudzi bo on ma sen jak mysz pod miotla ... od razu "CO SIE STALO ?!" I jak nie spie to 100 mysli na sekunde jak sie ma moj bazyliszek co robi teraz.. czy rosnie czy powinnam zrobilam po raz ktorys beta hcg sprawdzic czy wszystko ok a moze cos nie ak . W takich chwilach mam ochote sobie puknac w kapusciana glowe i powiedziec glupia BABO SPIJ .... i ten nasz kot ktory doprowadza mnie do szalenstwa ad ranem chodzi sobie po szczycie lozka ma 6 miesiecy i jeszcze jest niezdarai i czasami spadnie na glowe.. mozna sie ostro przestraszyc ...

No to niezła pobudka przez kotka. Mi sie jakiś czas temu marzył lablador ale mąż pierw dziecko a poźniej pies, żeby pies nie rządził itp... a koty uwielbiam ale maż by mi nie pozwolił..... na kotka... ech..... za to w dzieciństwie miałam duzo chomików!

reklama
No to niezła pobudka przez kotka. Mi sie jakiś czas temu marzył lablador ale mąż pierw dziecko a poźniej pies, żeby pies nie rządził itp... a koty uwielbiam ale maż by mi nie pozwolił..... na kotka... ech..... za to w dzieciństwie miałam duzo chomików!

Ja Pedzla bo tak ma na imie moj kot nie jest rasowy jest dachowcem .. :) tutajdodaje jesgo zdjecia bardzo sie balam ze bedzie chory na toksoplazmoe ale to ja PANIKARA ... kotka szybko trzeba bylo wykastrowac .
Zuzu ja mialam lepiej na poczatku jak zamieszkalismy z Pawlem Pawel wzia ze soba swoje PAJAKI ptaszniki na szczerscie juz dawno temu sie ich pozbyl ... MASAKRA... a co do pieska to prawda... najpierw dziecko potem piesek :) jak juz chcecie dokonac takiego zakupu moadre slowa Twojego meza :) 61192_1606683932898_1410169848_31611833_4259332_n.jpga to ARTYSTA PEDZEL Moj mezczyzna przyniosl mi go jak wracal ... z nocki blakal sie jak mial kilka tygodni po jezdni :( ale uratowalismy go ... i widac jaki z niego AS

Do góry