reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam ślicznotki;-) mailuj nastawiaj klatę będzie foch:-D(żart) widzę,że dziewczynki zaczynają ubranka kupować hmm mi tez by się cos przydało cały czas chodze w leginsach i bluzkach:eek: ale boję się,że jak kupie to coś znowu sie posra:wściekła/y: więc narazie rezygnuje.

reklama
moj mąż też uważa ze na zakupy to za wcześnie. Ale każdy robi jak uważa.... mozna poogladac zobaczyc co na topie. Jatak robie np. do umeblowania M duzo czasu bylo a ja se spokojnie siedzialam patrzylam i zaplanowałam. Wiec pewnie nic w tym złego ze sie o tym myśli a zaobobony to zabobony. Zależy kto jak do tego podchodzi. Ja na zakkupy pójde dopiero jak bedzie brzuszek pokaźny i juz nie bede miała w co sie ubrać... choć zima idzie. Dobrze nam ze w lato bedziemy ogromne to wtedy zwiewna sukienka i po bólu.....a co by bylo w duzymi brzuchami w zimie? Kurtka itp... masaa

Veronique ja też nie przyjęłam wózka, który siostra mi chciała dać. Jakoś tak czułem, ze jeszcze nie czas. Z kupowaiem ubran te nie przeginam kupiłam sobie tylko dwie pary leginsów ciążowych i spodnie ( w dniu kiedy dowiedzialam się , że jestem w ciązy) pózniej już mi przeszedł szał i wariacje - przynajmniej na punkcie ciuchów ;-) . Pozdrawiam Was Dziewczyny :-) Do kapuśniaku dorobiłam smalczyk z jabłkiem i majerankiem. Serdecznie zapraszam:-)

No tak, co do ciuszków i innych rzeczy niezbędnych przy maluszku, to faktycznie mamy jeszcze sporo czasu :)
Pod tym względem akurat mam dokładnie takie samo zdanie jak ty. :)
Ciesze sie i ciesze sie ze mozemy rozmawiac bo na pewno masz w takich sytuacjach wieksze doswiadczenie odemnie : - )\
Ja wczoraj bylam ww szpitalu bo nie moglam sie dostac do mojej Pan i doktor ... pponiewaz dostalam mocnego zapalenia pecherza i niestety nic nie moglam zrobic i jak juz mi rece opadly odkrylam niesamowite wlasciwosci zurawiny wczoraj wzielam i CUD dzisiaj juz jest o niebo lepiej a wczoraj normalnie siusialam jak opentana w ciagu godziny z 12 razy po kropelce ....Ze mnie jest straszna panikara ale staram sie wszystko wytlumaczyc sobie na chlopski rozum .
Naprawde w ciazy nie mozna za bardzo panikowac... bo tak kobiety lezalyby cale 9 miesiecy w szpitale Spokoj spokoj i jeszcze raz spokoj mozna sie cieszyc ze sa takie FORA jak to ... i mozna sie wspierac :)

Veronique ja też nie przyjęłam wózka, który siostra mi chciała dać. Jakoś tak czułem, ze jeszcze nie czas. Z kupowaiem ubran te nie przeginam kupiłam sobie tylko dwie pary leginsów ciążowych i spodnie ( w dniu kiedy dowiedzialam się , że jestem w ciązy) pózniej już mi przeszedł szał i wariacje - przynajmniej na punkcie ciuchów ;-) . Pozdrawiam Was Dziewczyny :-) Do kapuśniaku dorobiłam smalczyk z jabłkiem i majerankiem. Serdecznie zapraszam:-)

Ja w leginsach caly czas chodze tylko ze u mnie jest tak ze waze 47 kg ... i wszystko nawet minimalne przytycie uwidocznia sie bebenkiem jak u murzynka w Afryce :) jakbym sie ryzyku objadla . I zawsze mialam rozmiar piersi D a teraz to :| niestety staniki koronkowe odpadaja strasznie mam wrazliwe brodawki :/ boli jak nic . Poza tym powiem Wam szczerze ze ... mam problemy ze spaniem :| budze sie w nocy.. o 3-4 nad ranem i juz nie moge spac leze... Paweł obok mnie do razu jzak sie przebudzi bo on ma sen jak mysz pod miotla ... od razu "CO SIE STALO ?!" I jak nie spie to 100 mysli na sekunde jak sie ma moj bazyliszek co robi teraz.. czy rosnie czy powinnam zrobilam po raz ktorys beta hcg sprawdzic czy wszystko ok a moze cos nie ak . W takich chwilach mam ochote sobie puknac w kapusciana glowe i powiedziec glupia BABO SPIJ .... i ten nasz kot ktory doprowadza mnie do szalenstwa ad ranem chodzi sobie po szczycie lozka ma 6 miesiecy i jeszcze jest niezdarai i czasami spadnie na glowe.. mozna sie ostro przestraszyc ...

No to niezła pobudka przez kotka. Mi sie jakiś czas temu marzył lablador ale mąż pierw dziecko a poźniej pies, żeby pies nie rządził itp... a koty uwielbiam ale maż by mi nie pozwolił..... na kotka... ech..... za to w dzieciństwie miałam duzo chomików!

reklama
No to niezła pobudka przez kotka. Mi sie jakiś czas temu marzył lablador ale mąż pierw dziecko a poźniej pies, żeby pies nie rządził itp... a koty uwielbiam ale maż by mi nie pozwolił..... na kotka... ech..... za to w dzieciństwie miałam duzo chomików!

Ja Pedzla bo tak ma na imie moj kot nie jest rasowy jest dachowcem .. :) tutajdodaje jesgo zdjecia bardzo sie balam ze bedzie chory na toksoplazmoe ale to ja PANIKARA ... kotka szybko trzeba bylo wykastrowac .
Zuzu ja mialam lepiej na poczatku jak zamieszkalismy z Pawlem Pawel wzia ze soba swoje PAJAKI ptaszniki na szczerscie juz dawno temu sie ich pozbyl ... MASAKRA... a co do pieska to prawda... najpierw dziecko potem piesek :) jak juz chcecie dokonac takiego zakupu moadre slowa Twojego meza :) 61192_1606683932898_1410169848_31611833_4259332_n.jpga to ARTYSTA PEDZEL Moj mezczyzna przyniosl mi go jak wracal ... z nocki blakal sie jak mial kilka tygodni po jezdni :( ale uratowalismy go ... i widac jaki z niego AS

Do góry