reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Wpadłam wam tylko serdecznie pogratulować, podziękować za wspomnienia, które wracają co roku jak tworzą się wątki dzieciaczków lipcowych. Wytrwałości radości z ciąży, jak najmniej przykrych objawów. Nadmienię,że szybko po porodzie się za nimi tęskni.

Co do włosów.. nie farbowałam, ale po "stracie" miałam świra. Moja koleżanka jest fryzjerką, niską w dodatku, w zawodzie do 9 miesiąca pracowała, nawdychała się niejednej farby i nie tylko. Dzieciątko zdrowe , ma już 1.5 roku. Sama też włosy miała farbowane.
Kremy z Vit A, tak, pamiętam jak dziewczyny pisały o takich różnościach. Postępowałyśmy różnie, a wszystkie dzieci są całe i zdrowe.
Dziękujemy bardzo:-) całuski dla dzieciaczków...

reklama
Ja tez uważam, ze nie ma przeciwskazań, moja poprzednia gina mówiła , ze spokojnie. Ale... Też mam odrosty i nie zafarbowałam, ale to tak jak selena, po stracie unikam wszytskiego co mogłoby zaszkodzić.

Ja tez uważam, ze nie ma przeciwskazań, moja poprzednia gina mówiła , ze spokojnie. Ale... Też mam odrosty i nie zafarbowałam, ale to tak jak selena, po stracie unikam wszytskiego co mogłoby zaszkodzić.

Widzę,że z Wrocławia jesteś. I dzieci też z duża różnicą wieku. Gratuluę tym bardziej cudownej decyzji. Naprawdę świat się odmienił od kiedy Magdeczka jest na świecie. Jeszcze masz mnóstwo czasu ale gdybys chciała pogadać o szpitalu.. Rodziłam na Kamińskiego. Mam tam położną, koleżankę.

Dziękuję za pomoc Kkasiulka :-)

Może wiecie co jest najlepszego na ból gardełka - w naszym stanie :) ?
Dopadło mnie jakieś wstrętne przeziębienie, walczę z nim, ale niestety teraz jest to walka nierówna :/

Mogę ci polecic z czystym sumieniem tabletki homeopatyczne Angin Heel - są świetne i wyciągają nawet z anginy ropnej :)

Apropo odmóżdżenia...

Dzieci chciały dziś frytki. Nasypałam więc ich do koszyczka we frytkownicy, frytkownice podłączyłam do prądu i czekam... 3 minuty, otwieram pokrywe, frytki surowe, zamykam i czekam kolejne 3 minuty... frytki znow surowe i dopiero w tym momencie dostalam olśnienia że nie zanużylam frytek w oleju :szok:

Ostatnia edycja:
Apropo odmódzenia...

Dzieci chciały dziś frytki. Nasypałam więc ich do koszyczka we frytkownicy, frytkownice podłączyłam do prądu i czekam... 3 minuty, otwieram pokrywe, frytki surowe, zamykam i czekam kolejne 3 minuty... frytki znow surowe i dopiero w tym momencie dostalam olśnienia że nie zanużylam frytek w oleju :szok:
hahahaahah:-D

Corin haha dobre, no tak wszystkie dopada po troszkę. Ja przesypiam połowę dnia ale też zdarza mi się stać z garnkiem pod zakręconym kranem albo nasypac makaronu zamiast do wody to do żurku...

reklama
To widzę że mnie też rozkojarzenie czeka:-)
A po za tematem... Widziałyście że już nam założyli temat z wyprawką:-D:eek::rofl2:
Wg mnie to jeszcze strasznie wcześnie na takie rzeczy... Chociażby żeby nie zapeszyć... Ale to moje zdanie.

Umieram dziś:-( spałam do 13.30. Nie zrobiłam nawet obiadu chłopakom. Musieli stołować się na mieście, a teraz mi głupio:zawstydzona/y:

Do góry