reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Wydrussia, dobrze, że ząbek nie boli:) A no rozpieszczają:)) Cieszę się, że u Maqnio i Różyczki już lepiej, mocno trzymam za dziewczyny kciukaski:) Ty masz we wtorek połówkowe? Orchidea i ja mamy w czwartek:)

Anula, oby wszystko było dobrze, tylko i tak chyba lepiej troszkę zwolnić.

tak wyrdusia w pon i na kolejan glukoze wtedy:wściekła/y:ciekawe czy Twoj nadal ma sikawke;-)
psota staram sie oszczedzac ale roznie bywa...
A co do maqnio nie moga jej zalozyc passera albo szwow?

Wydrussia, ja teraz zaczynam się denerwować, bo Dawidek od wieczora się nie rusza:(
spokojnie moj w czwartek mial lenia teraz bryka;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka ja jeszcze nie miałam tej glukozy :-) oby miał tą sikaweczke ;-) a co do Maqnio to jeszcze mi nie pisała co dalej :-( czekam cały czas...
Psocia mi ciocia mówiła że pewnie w nocy buszował i teraz odsypia :-) więc może Dawiduś też tak robił :-)

Wydrusia ja wczesniej chcialam dziewczynke teraz chce zeby pozostal chlopiec bo dziwnie by mi sie bylo przestawic;-)

Wydrusia, Anula, może faktycznie sobie śpi, a ja panikuję... Ja już nie zakładam, że Dawidek zmieni się w dziewczynkę, widziałam wyraźnie siusiaka:)

reklama
Do góry