reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej:-)

Byliśmy u ginka na USG iiii... jest dziewczynka:-) bardzo się cieszymy:-)poza tym wszystko w jak najlepszym porządku, malutka rozwija się prawidłowo więc wspaniała sobota:-)

reklama
hej brzuchatniki :-)
czy w waszym domu tez znikaja rzeczy? tzn ze cos mialyscie a pozniej przez miesiac, dwa szukacie i nie mozecie znalezc? u nas to jest standard jakich malo. Od 2 miechow szukam 2. plytek CD a teraz jeszcze doszla karta ze stacji benzynowej. No po prostu wsiaklo to wszystko pod ziemie. Ilez mozna szukac w tych samych miejscach, przekopalam wszystko, nawet pod szafkami i doooopa :wściekła/y: jestem zla jak nie wiem bo na karcie ze stacji mielismy pinkty i chcielismy cos za to kupic a plytki byly przegrane z kaset VHS z czasow kiedy bylam mala no i kurde ni ma. Pewnie zwale wine na fretka ktory gdzies mi to wciagnal ewentualnie zjadl bo az oczy ze zdziwienia mi wychodza na to :wściekła/y:

Poczekaj aż się pojawi maluszek, wtedy dopiero bedzie znikać i to w jakim tempie :-D

Doczytałam, Patrycja gratulacje :-D

Ostatnia edycja:
Wydrusia pozdrów maqnio koniecznie...
A ja mam pytanko - czy któraś z Was miała takie kłucia jakby kolka z boku brzucha na wysokości pępka? Bo mi to od wczoraj co jakiś czas się pojawia. Nawet dzisiaj wstałam wcześniej przez to i nie mogłam spać...

Corin mam nadzieje ze nie :-D :-D :-D wszystko postaram sie klasc poza zasiegiem brzdaca, to D jest nieuwazny i zostawia wszystko na widoku wiec jemu bedzie wszystko ginelo :-D
pal licho ta karte ale plytki? gdzie je moglo wsysnac :baffled:

patrycjaaa super ze juz wiecie, gratki wielkie :-)

a mnie dalej oczy pieka, nie wiem co robic. :-(
a USG za 4.5 dnia :-D aaaale fajowo ^^

basieniak ja mam takie jakby kolki ale nie kolo pepka tylko bardziej z boku. Po jakims czasie przechodzi ale watpie zeby to bylo cos zlego, jak sie to dorwie to postaraj sie polozyc i przejdzie :-)

Basieniak, mi na szczescie nic nie dolega wiec nie wiem co napisac... :sorry2:
Patrycja - gratuluje :-)

Ja własnie buszuje po allegro bo musze sobie cos na d.... pupe kupic :-) Spodnie zadne juz sie nawet w rozporku nie zapinaja no i troszku opiete. Ale co sie dziwic jak mam juz + 6kg i 98 cm w brzuchu :zawstydzona/y::confused: Tylko nie wiem czy powinnam kupic duzo wieksze, np o jeden rozmiar zeby bylo na dłużej czy wystarczy, ze te które sa niby w moim rozmiarze maja w biodrach o 2cm wiecej? Pomózcie, nie znam sie! :zawstydzona/y::baffled:

Hej dziewczyny!Ale mialam do nadrobienia wczytaniu tu u Was od wczoraj wieczor,i z dziasiaj bo dzisiaj to zakupki to goscie ,a potem na ladnych pare godzin komputer zabukowal moj facet bo rozwizywal testy na prawko bo bendzie zdawal,no tak wyszlo ze dopiero teraz moge troche posiedziec,a zwieczora tez niemoge posiedziec dlugo bo godzina 21 zaczyna mnie mulic i ja juz 22 to spie niestety...Wydrusiu pozdrow koniecznie Maqnio odemnie,Dodi ciesze sie ze po wizycie wszystko dobrze

Witajcie kochane weekendowo. Ja juz po zakupkach, obiadku i leżakowaniu z książką. Posprzatane mam na okragło więc nie robię takich sobotnich porządków. Tylko kabinę całą co 2 tyg. szoruję. Zakupiłam firanki do kuchni. Takie z woalu w kuchenny wzore, koszyczek z owockami. Juz powieszone. Maciek wieszał:-D
patrycjaa gratulacje dziewczynki:-)
basieniak ja tak miałam dwa dni temu, po spacerze mi przeszło:szok:
katerinka ja kupowałam w moim rozmiarze 38 bo jak kupiłam 40tki to leżą w szafie bo wyglądam jak w worku. A te 38 są idealne. Najpierw sprawdz jednak może wymiary bo rozmiar rpzmiarowi nie równy
emka ja ci powiem to krasnoludki i tyle, u mnie tez mieszkaja. Czasem jeszcze fretka nam cos kradnie ale to zwłaszcza klucze
wydrusia bzuiaki, juz po dolegliwościach?
orchi tez mam takie zdanie, wazne, ze zdrowa a płec to sprawa drugorzędna
Corin witaj

reklama
wisienka :-D ja wczoraj puscilam grubego jak sprzatalam lazienke i siedzial tam ze mna i patrzyl co robie, po czym wzial buteleczke z szamponem i zaciagnal do dziury ktora jest za kibelkiem do podmywania sie, niezle sie nameczylam zeby to wyciagnac :-D a krasnoludki ze u nas mieszkaja to juz dawno zauwazylam. Przeciez to one mi wszystko chowaja :-D nie zwalajmy calej winy na biedne fretki :-D

Do góry