reklama
buziam hanami :-) za 5 dni badz na forum bo ja ide na USG to pewnie sie dowiem co tam siedzi :-) pozdrowionka dla polski
hanami a jak tam lot przezylas? ja lece 23 marca do irlandii i zastanawiam sie czy nie ma jakis problemow z cisnieniem
hanami a jak tam lot przezylas? ja lece 23 marca do irlandii i zastanawiam sie czy nie ma jakis problemow z cisnieniem
Gino ,to na szczescie nie jestem odosobniona z tymi swoimi nastrojami,bo wczoraj to juz naprawde niewiem co mi bylo ,plakac sie chcialo bez powodu,smutno jakos i wogole a najgorzej to oberwalo sie mojemu Tomkowi,dzieki bogu to cierpliwy czlowiek ,ale dzisiaj juz wporzadku.apropos piłki noznej to nieprzepadam i moj tomek tez nie to mam spokoj.tak sie zamierzam do sprzatania ale tak mi sie strasznie niechce ze szok ,chyba poczekam na mojego mezczyzne powinien zaraz wrocic to mi pomoze
Orchidea, dzieki wielki za buziole, doszly!!
Emka, nooo sama jestem ciekawa czy bedzie u ciebie mala Nicola czy moze chlopaczek!
A lot znioslam bardzo dobrze, nic mi sie nie dzialo - a za to cala ekipa z samolotu non stop mnie sie pytala czy czegos nie potrzbuje - bosko! Takze sie nie przejmuj, na pewno bedzie dobrze, zwlaszcza ze by masz chyba z 10 lat mniej niz ja, hehe!
Teska, jak u Ciebie z ruchami? Ja niby cos czulam, ale wczoraj i dzis nic....wiec nie wiem, lekarz powiedzial zebym byla cierpliwa ale kurcze ile mozna byc cierpliwym...??
Emka, nooo sama jestem ciekawa czy bedzie u ciebie mala Nicola czy moze chlopaczek!
A lot znioslam bardzo dobrze, nic mi sie nie dzialo - a za to cala ekipa z samolotu non stop mnie sie pytala czy czegos nie potrzbuje - bosko! Takze sie nie przejmuj, na pewno bedzie dobrze, zwlaszcza ze by masz chyba z 10 lat mniej niz ja, hehe!
Teska, jak u Ciebie z ruchami? Ja niby cos czulam, ale wczoraj i dzis nic....wiec nie wiem, lekarz powiedzial zebym byla cierpliwa ale kurcze ile mozna byc cierpliwym...??
Witam Was ciężaróweczki piątkowo. Ja nadal leżę w łóżku, kuruję się. Zrobiłam tylko przerwę rano na pobranie krwi bo lekarz dał skierowanie na cytomegalię a na wynik trzeba tydzień czekać, resztę badań tzn. mocz i krew zrobię jak troszkę ozdrowieję bo jeszcze mi wyniki źle powychodzą przez to choróbsko, a połówkowe 14marca...
Ja podobnie jak niektóre z was fanką piłki nożnej za bardzo to nie jestem, ale za to mój mlodszy brat szykuje się na bramkarza do reprezenctacji Polski hehhee w przyszłości. Na razie jest bramkarzem juniorów Polonii Warszawa i zaczął już eliminacje do głównej drużyny Polonii, cała rodzinka trzyma kciuki, a młody zdolny piłkarz. Troszkę nie pocieszony, że będzie miał siostrzenicę, ale to różnie jeszcze może być. Także Em_ka jak mój brat stanie na bramce to żaden hiszpan bramki nie strzeli, jeszcze będziesz dumna z naszej reprezentacji heheh ;-)
Jak tak was poczytałam to sama się nakręciłam na to badanie echa serca dzidziusia, ale u mnie to jedynie w Warszawie. Poszukałam w necie i takie badanie to koszt aż 450zł . Kurde może mój gin da mi skierowanie na wizycie. Lipcóweczki z Warszawy może wy macie jakieś inne miejsca na to badanie???
Hanami witaj w Polsce :-)
Ja podobnie jak niektóre z was fanką piłki nożnej za bardzo to nie jestem, ale za to mój mlodszy brat szykuje się na bramkarza do reprezenctacji Polski hehhee w przyszłości. Na razie jest bramkarzem juniorów Polonii Warszawa i zaczął już eliminacje do głównej drużyny Polonii, cała rodzinka trzyma kciuki, a młody zdolny piłkarz. Troszkę nie pocieszony, że będzie miał siostrzenicę, ale to różnie jeszcze może być. Także Em_ka jak mój brat stanie na bramce to żaden hiszpan bramki nie strzeli, jeszcze będziesz dumna z naszej reprezentacji heheh ;-)
Jak tak was poczytałam to sama się nakręciłam na to badanie echa serca dzidziusia, ale u mnie to jedynie w Warszawie. Poszukałam w necie i takie badanie to koszt aż 450zł . Kurde może mój gin da mi skierowanie na wizycie. Lipcóweczki z Warszawy może wy macie jakieś inne miejsca na to badanie???
Hanami witaj w Polsce :-)
Ostatnia edycja:
hanami ja zaczynam czuc ruchy, delikatniuskie kopniaczki i czasami jak sie mocniej poruszy, sa jednak niereularne, wiec z niecierpliwoscia czekam na dzien w ktorym sie zacznie mocniej ruszac moja kruszynka. I jednak wydaje mi sie ze to dziewczynka, wiec zobaczymy czy mnie intuicja nie myli :-)
beetka moze sie doczekamy dobrej reprezentacji bo jak na razie chlopaki sie tylko uganiaja za pilka po boisku ale nie bardzo wiedza co z nia maja zrobic
beetka moze sie doczekamy dobrej reprezentacji bo jak na razie chlopaki sie tylko uganiaja za pilka po boisku ale nie bardzo wiedza co z nia maja zrobic
Ostatnia edycja:
reklama
Droga Hanamiciesze sie ze podroz obeszla sie bez problemowoczasem dobrze miec takie ciazowe przywileje ale niestety w codziennym zyciu roznie z tym bywa szczegolnie problebowe i zlosliwe bywaja starsze kobiety(jak moj tomek ich nazywa mocherowe berety).a ruchy sa z kazdym dniem mocniejsze ,w koncu sie doczekalam ,juz od paru dni sobie tam niezle bryka najczesciej wieczorem jak juz leze sobie i odpoczywam,ale wczoraj to mi caly dzien dokazywaloale u ciebie tez napewno sie zacznie brykac,moze przerwe sobie zrobil