reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
sis lubi być komplementowany hahaha ojj chyba dziś wcześniej padnę spać :baffled: No właśnie siostra zadzwoniła,że jest u niej bardzo dobra koleżanka która ma synka 10cio miesięcznego i jak będzie u nas syn to mam sie o ciuszki nie martwić :-D

Sis, to mu słodzić musisz:))) No to rewelacyjnie, że siostra Wam załatwiła ciuszki:) Ja już uciekam nynać, jakoś mnie krocze ciągnie, lepiej, żebym to przespała, bo za chwilę zacznę się nakręcać. Słodziuchnych snów:* Połaskocz dzidziulka od cioci Kamili:)

Dobrej Nocy Ciężaróweczki kochane:)

Aaaa... do rankingu, zjadłam dzisiaj tylko jednego pączka, jakoś do mnie nie przemówiły;)

Ostatnia edycja:
psocia pomiziam napewno!!!!!!!!!!! :-D buziaki od cotki Kini dla Dawidka :*:*:*
marzenka noo to takie własnej roboty to pychaaaaaaaaa

hej brzuchate:)
Ja dziś miałam pod wieczór szał sprzątania, coś mnie tak naszło, że posprzątałam kuchnię, łazienkę i odkurzyłam mieszkanie.. jutro zmyje podłogi, bo już mnie plecy zaczęły boleć..

A pączka zjadłam tylko jednego..i w sumie tylko dla tradycji heh bo nie miałam na niego wielkiej ochotki:)

Odebrałam wyniki glukozy... i wszystko ok:)
moge jeść slodkie haha, tylko nie za bardzo mam na nie ochotkę..

reklama
emcia pewnie,że będziemy 3mać :-D a Ty słodkości dziś pojadłaś ?? dodi to jutro razem będziemy myły podłogi,bo ja też dziś już rady nie dałam :baffled: no to superr,że ok wszystko !!

Do góry