reklama
sis lubi być komplementowany hahaha ojj chyba dziś wcześniej padnę spać No właśnie siostra zadzwoniła,że jest u niej bardzo dobra koleżanka która ma synka 10cio miesięcznego i jak będzie u nas syn to mam sie o ciuszki nie martwić
Sis, to mu słodzić musisz)) No to rewelacyjnie, że siostra Wam załatwiła ciuszki Ja już uciekam nynać, jakoś mnie krocze ciągnie, lepiej, żebym to przespała, bo za chwilę zacznę się nakręcać. Słodziuchnych snów:* Połaskocz dzidziulka od cioci Kamili
Dobrej Nocy Ciężaróweczki kochane
Aaaa... do rankingu, zjadłam dzisiaj tylko jednego pączka, jakoś do mnie nie przemówiły
Dobrej Nocy Ciężaróweczki kochane
Aaaa... do rankingu, zjadłam dzisiaj tylko jednego pączka, jakoś do mnie nie przemówiły
Ostatnia edycja:
Marzena197235
Fanka BB :)
paczków pare dzisiaj wchłonełam chyba z pięc kolezanka przyniosła sama piekła dla ksiezy to zostało były przepyszne , ale zupa ogórkowa mi tez smakowała
dodi_misia
Fanka BB :)
hej brzuchate
Ja dziś miałam pod wieczór szał sprzątania, coś mnie tak naszło, że posprzątałam kuchnię, łazienkę i odkurzyłam mieszkanie.. jutro zmyje podłogi, bo już mnie plecy zaczęły boleć..
A pączka zjadłam tylko jednego..i w sumie tylko dla tradycji heh bo nie miałam na niego wielkiej ochotki
Odebrałam wyniki glukozy... i wszystko ok
moge jeść slodkie haha, tylko nie za bardzo mam na nie ochotkę..
Ja dziś miałam pod wieczór szał sprzątania, coś mnie tak naszło, że posprzątałam kuchnię, łazienkę i odkurzyłam mieszkanie.. jutro zmyje podłogi, bo już mnie plecy zaczęły boleć..
A pączka zjadłam tylko jednego..i w sumie tylko dla tradycji heh bo nie miałam na niego wielkiej ochotki
Odebrałam wyniki glukozy... i wszystko ok
moge jeść slodkie haha, tylko nie za bardzo mam na nie ochotkę..
reklama