hej dziewczyny,sorki za wczesniejsze smęty całkiem niepotrzebne,ale dzis popoludniu zalapalam jakiegos doła ze szok,nawet sama siebie nierozumiem wiec niezwracajcie uwagi na te moje glupie wpisymam nadzieje ze to tylko szlejace hormony.pozdrawiam cieplutko
reklama
katerina84
Fanka BB :)
Marzenko, ciesze sie ze Twoja dzidzia tez zdrowa i ze znasz juz płeć. Klaudia to bardzo ladne imie. Ma dobry gust ta Twoja dróga połowa
danuska
Katerina, szkoda, że wizyta średnio przyjemna, ale najważniejsze wiemy- dziecko zdrowe i pozostaje dziewczynką. :-)
Marzenka, gratulacje, dziewczynki są super mi tez sie podoba imię Klaudia
Marzenka, gratulacje, dziewczynki są super mi tez sie podoba imię Klaudia
Dobry wieczór brzuchateczki i bąbelki !!! No ja mam na koncie jednego pączka i więcej słodkiego nie zjem,bo poprostu chyba moja dzidzi nie lubi niedobrze mi i wogóle bleee
marzenka wow no gratki wielkie !!! O to córki będą siostrzyczkę rozpieszczały
katerinka no widzisz tak bywa czasem z lekarzami,ale najważniejsze,że dzidzia zdrowa !!!!
danusia słońce no zostawiłam na jutro łazienkę hihi
wisieńka ja tez chcę taką pania bibliotekarkę !!!!
psocia sis no ja też cos czuję,że córcia będzie więc chyba "prognoza" Twoja się sprawdzi,zobaczymy 10tego (o ile lekarz zdradzi płeć) ale pewnie będzie kolejny dziurawiec w rodzince
Witam też nową lipcóweczkę :*:*
Aaaaaaaaaaaa i przyszły mi już dziś próbki materiału z jednej z firm na wózki powiem Wam,że prosiłam o dwa kolorki gładkie dostałam z 15 różnych,a materiał superrr zalałam herbatą już i zmyłam gąbką z płynem nie ma zacieków !!!
marzenka wow no gratki wielkie !!! O to córki będą siostrzyczkę rozpieszczały
katerinka no widzisz tak bywa czasem z lekarzami,ale najważniejsze,że dzidzia zdrowa !!!!
danusia słońce no zostawiłam na jutro łazienkę hihi
wisieńka ja tez chcę taką pania bibliotekarkę !!!!
psocia sis no ja też cos czuję,że córcia będzie więc chyba "prognoza" Twoja się sprawdzi,zobaczymy 10tego (o ile lekarz zdradzi płeć) ale pewnie będzie kolejny dziurawiec w rodzince
Witam też nową lipcóweczkę :*:*
Aaaaaaaaaaaa i przyszły mi już dziś próbki materiału z jednej z firm na wózki powiem Wam,że prosiłam o dwa kolorki gładkie dostałam z 15 różnych,a materiał superrr zalałam herbatą już i zmyłam gąbką z płynem nie ma zacieków !!!
Katerinko, bardzo się cieszę, że córeczka jest zdrowa!!! A lekarka to faktycznie... potwierdza się moja teoria, że kobiety do tego zawodu się nie nadają!
Marzenko,
Siostra, no to oby się sprawdziła moja prognoza Wylalaś herbatkę i zmywałaś z tego materiału?! hehehehe) Ty moja testerko
Marzenko,
Siostra, no to oby się sprawdziła moja prognoza Wylalaś herbatkę i zmywałaś z tego materiału?! hehehehe) Ty moja testerko
Ostatnia edycja:
Gocha37
Uciekam brzuchatki. Na dzisiaj dosyć wrażeń. Ide oglądać Ojca Mateusza.
Papatki Brzuchatki!!!;-)
Papatki Brzuchatki!!!;-)
sestinka aaa bo później to będę pewnie o porodzie myslała i nie sprawdzę tego co mam w głowie teraz olej to idź na zwolnienie też musisz odpoczywać
!!!!!
Teśka no my tu wszystkie coś wiemy o tych szalejących hormonach hahaha także loozik slonko
sis no Tomek mi kazał mówi ,że jak dzidzia wyleje herbatkę to lepiej materiał sprawdzić hihi
!!!!!
Teśka no my tu wszystkie coś wiemy o tych szalejących hormonach hahaha także loozik slonko
sis no Tomek mi kazał mówi ,że jak dzidzia wyleje herbatkę to lepiej materiał sprawdzić hihi
Ostatnia edycja:
sestina
ja za tydzień tez rozpędze się jak odseparuje sie od pracy. A swoja drogą- 3 tyg temu poinf dyrektora ze za miesiąc planuję iśc na zwolnienie. A on wczoraj do mnie czy może bym jeszcze nie popracowała trochę bo maja trudności ze zmianą planu! Brrr Mówię ,ze nie ma mowy!jestem po operacji kregosłupa, tu pozatek 6 mca, plechy bolą a on taki "dowcipny".Facet to nie zrozumie kobiety....
reklama
Anula1989
jestem ponownie na chwile, na razie doczytakam tylko ze Marzenka bedzie miala corke, gratuluje:-)a imie bardzo ladne;-)
Katerina ciesze sie ze z dzidzia wszystko dobrze:-)
A ja taka wkurzona jestem tek mi sie wyl, cholera roku nie ma a to bedzie juz 4 naprawa
A i witam nowa lipcoweczke;-):-)
Katerina ciesze sie ze z dzidzia wszystko dobrze:-)
A ja taka wkurzona jestem tek mi sie wyl, cholera roku nie ma a to bedzie juz 4 naprawa
A i witam nowa lipcoweczke;-):-)