reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wiecie co? wydaje mi sie ze sie przecigal/a bo mnie nerka tak bolala przez 4 min i macica jak kamien, teraz puscilo wszystko i nie wiem sama czy to co czuje sa ruchy czy mi mieesien skacze :-D do momentu az mnie nie walnie mocno to nie bede gadac ze czuje ruchy

reklama
Ja też nie hahaha bo to przeraża aż a te soczewki ma okropne fujjjj
emcia no mówiłam,mozliwe,że dzidzia wypina Ci się a nie kopie narazie :-D

Hej!
Ale dziś produkujecie:szok: Ciężko Was nadrobić:tak:
U mnie dziś też pomidorowa króluje i pierogi z truskawkami, mniam...
Ale szukam koncepcji na kolację, bo nam się coś extra zachciało.
Może placek po węgiersku... no nie wiem:nerd:

Orchidea, noooo ja też lubię nasze dobre polskie jedzonko:) Z innych kuchni, to uwielbiam japońską, sushi mogłabym jeść codziennie. I mimo, że byłam ponad 2 lata z Włochem, to włoskiej kuchni nie polubiłam, dla mnie makarony są fuuuj;)

Mój synek, ku mojej uciesze, cały dzień się wierci:) Ja go czuję z prawej strony przy pępku:)

U mnie dzisiaj na obiadek były szaszłyki, mąż właśnie wcina i cały czas robi ,,mmmmm jakie pycha" hehe;)

Ostatnia edycja:
emka ja mam koleżankę w ciąży mniej więcej na moim etapie i tak się ostatnio zastanawiałyśmy, do czego porównać ruchy dziecka, bo to jeszcze nie są wyraźne kopniaki - i stwierdziłysmy, że do drgającego mięśnia właśnie to najbardziej podobne :-D

a ja tam kuchnię włoską uwielbiam - pizze, makarony wszystkie, bruschetty, focaccio... a lody? po wakacjach tam uważam że nikt nie robi lepszych lodów niż Włosi!

marta w sumie dobry pomysł ale placki ziemniaczane bym zjadła z sosem pieczarkowym tylko :-D
psocia ja znów lubie włoską kuchnie ... ale tylko jednej tam rzeczy jeśc nienawidziłam finocchia bleee fujjj smak dla mnie miała jakbym wąchała krem nivea :-D dla mnie za tłuste mieli lody :zawstydzona/y: wole polskie
No własnie ja tez tam gdzie pępek czuje ale to jakos wysoko chyba

Pippi, mój były robił pyszny sorbet cytrynowy, niebo w gębie:) I uwielbiałam jego Panettone... Pizze też robił dobrą, ale makarony są dla mnie nie do ruszenia;)

nio i przeleciało:) Jem obiadek i uciekam :) trzymajcie kciukaski:):**

2mquk2f.gif

Ostatnia edycja:
Pippi skoro mozna ruchy porownac do drgajacego miesnia to jak jadlam teraz loda to mi tak bylo czuc drganie ze az sie brzuch ruszal cay na dole, dziwne :-D zobaczymy czy sie bedzie powtarzalo co jakis czas czy na serio byl to drgajacy miesien :-D

aaaaa placki po wegiersku sa superrrrrrrrrrr i szaszlyki bym wciela z przyjemnoscia!! jacieeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
reklama
wydrusia no widzisz jak z nami szybko:-) powodzenia:-)
psotka j za taki włoski sorbet to bym teraz duuużo dała;-)
emka jak po jedzeniu i to słodkim to ja obstawiam malucha, nie mięsień - moje właśnie najbardziej jest aktywne po jedzeniu, a po słodkim szczegółnie - mały głodomorek rośnie :-D

Ostatnia edycja:
Do góry