reklama
mala monis
Fanka BB :)
witajcie.Widzę ze na tapecie ruchy maluszków, więc nie bardzo mam się co wypowiadać. NIC nie czuje , tylko bulgotki.... Może poprostu nie rozróżnaim ruchów od pracy jelit, załamana jestem.
Pippi ja sie smieje ze urodze mala kluske nie wiem czemu ale mysle ze bede miala dosc duze dziecko, tak zakladalam od poczatku i pewnie tak bedzie i juz sie ciesze, ze moze teraz regularnie bede czula te drgania, aaaale by bylo fajnie ^^
psota dajesz tego szaszlyczka wciagne go mimo tego, ze dopiero jadlam obiadek
a co do makaronow to ja uwielbiam!!! szczegolnie z miesem mielonym bo ze mnie jest taki miesny potworek hahaha
teska ja mam ternim na ok 25 lipca, choc przez gorac panujacy w hiszpanii w lato moge wyjsc wczesniej, wszystko mozliwe :-)
wstaw swobie suwaczka zebysmy wiedzialy w ktorym jestes tygodniu, tak jest latwiej :-)
mala monis spokojnie z tymi ruchami, widzisz ze ja juz minelam 19tc i cos mi sie dopiero zaczyna dziac,a tak to nic nie czulam
psota dajesz tego szaszlyczka wciagne go mimo tego, ze dopiero jadlam obiadek
a co do makaronow to ja uwielbiam!!! szczegolnie z miesem mielonym bo ze mnie jest taki miesny potworek hahaha
teska ja mam ternim na ok 25 lipca, choc przez gorac panujacy w hiszpanii w lato moge wyjsc wczesniej, wszystko mozliwe :-)
wstaw swobie suwaczka zebysmy wiedzialy w ktorym jestes tygodniu, tak jest latwiej :-)
mala monis spokojnie z tymi ruchami, widzisz ze ja juz minelam 19tc i cos mi sie dopiero zaczyna dziac,a tak to nic nie czulam
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
Corin a gdzie Ty jeździsz na te badania do Bielska????
Nie, jade na ochojec do PROVITY do dr Agaty Wloch
balkan
Wydrusia, mocno trzymam kciuki....
ja uwielbiam kuchnię włoską - wszystko bez wyjątku.... ale dziś na obiad robię wariację paelli z kurczakiem - wariację, bo tak nie dokładnie wg przepisu robię....
też czuję ruchy jak takie mikro ruchy mięśni.... dziś rano czułam w prawym rogu.... szczególnie, jak leżę na lewym boku - dziś nawet przyłożyłam rękę i pod ręką poczułam....
ja uwielbiam kuchnię włoską - wszystko bez wyjątku.... ale dziś na obiad robię wariację paelli z kurczakiem - wariację, bo tak nie dokładnie wg przepisu robię....
też czuję ruchy jak takie mikro ruchy mięśni.... dziś rano czułam w prawym rogu.... szczególnie, jak leżę na lewym boku - dziś nawet przyłożyłam rękę i pod ręką poczułam....
Mala Monis!nie ma czym sie martwic tez tak mialam ,i troszke musialam poczekac zeby odroznic bulgotanie jelit od ruchow maluszka u mnie dopiero co niedawno dal o cobie znac tak na powazniej,a jestem wg lekarza w 19 tygodniu i 3 dniu ciazy no wiec u ciebie tez pewnie niedlugo
Em_ka, poooszło hmm... chyba jestem jedyną osobą, która nie libi makaronu
Mala monis, ja pierwszy raz poczułam ruchy dokladnie w 18t+4d, więc spokojnie, pewnie za chwilke poczujesz
Ja ruchów Dawidka nie odczuwam, jako drgania, mam wrażenie, że stuka i kopie, a czasami to czuję go tak mocno, jakby się przeciagał
Mala monis, ja pierwszy raz poczułam ruchy dokladnie w 18t+4d, więc spokojnie, pewnie za chwilke poczujesz
Ja ruchów Dawidka nie odczuwam, jako drgania, mam wrażenie, że stuka i kopie, a czasami to czuję go tak mocno, jakby się przeciagał
Ostatnia edycja:
reklama
mala monis
No niby tak się mowi, że pierwsza ciąża to okolo 20 tyg, ale wcale mnie to nie uspokaja. LEkarz pytał mnie 1,5 tyg temu czy już czuje, mama i teściowa tez czesto pytaja. Więc zaczynam schizowac. Chcę zebyś mnie kopnął Filipku!!!!