reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
hello Dziewczyny!

wróciłam ze spaceru i zakupów jedzeniowych....

Hanami, cieszę się, że z Maleństwem wszystko w porządku...

Doczytałam, że piszecie o USG i jego cenach. Ja na USG połókowe idę do jednego z najlepszych specjalistów w Warszawie - no tak już mam, że jak i tak płacę, to chcę wiedzieć za co - więc płacę 400 zł, bez płytek itp, ale wiem, że jeżeli jest OK, to jest OK, a jeżeli nie, to wiem, że nie muszę tego jeszcze potem sprawdzać, tylko działać.....

co do filmów z USG to ja pass - nawet ze ślubu nie chciałam mieć filmu - ot tak.... wolę zdjęcia... :)

basieniak dzięki,tak podejrzewałam, że nie każde usg się nadaje.. no nic zobaczymy, zapytam mojej gin czy ona może...a jak nie to spróbuję na kolejnym usg
bo ja to tak skomplikowanie mam z tymi wizytami
mam swoją gin, do której chodzę prywatnie, ale wszystkie badania, usg itp. robię w ramach prywatnej opieki medycznej którą mam w pracy za darmo, więc głupio nie skorzystać;-)

hanami super, że z małym Nico wszystko w porządku :-)

ja nie przepadam za marchewka zwlaszcza z jablkiem, jak juz sama marchewka w calosci:-)a co do jablek dzis kupilam pyszne sa w biedronce;-)

a ja dziś szukałam tych czereśni w puszce.... i w Leclercu nie było.... :( kupiłam za to morelki w puszce i teraz nie mam na nie ochoty... :)

ale pogoda dziś boska!! nazrywałam kilka gałązek forsycji - rośnie na kompletnym odludziu, więc niekomu z ogródka nie kradałam... a będę miała troszkę wiosmy w pokoju.... :)

Nio ja bazie kotki zerwałam w niedziele ale forsycja jeszcze kiepsko wygląda u mnie więc nie będę jeszcze zrywała :baffled: balkan to ja podrzucę Ci bazie kotki a Ty mi ze 3 gałązki forsycji :zawstydzona/y: ok ??
Anula ja moge kilogramami jeść marchewkę :-D szpinaku nienawidziłam a teraz wcinam tylko mi sie uszy trzęsą ,ale czego sie dla dzidzi nie robi :-D ;-) hehe kurde i ja musze sie zmierzyć :-)
Dziewczyny czy Wy juz tez wyżej ruchy czujecie niz pod pępkiem ??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry