reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

psocia ja lubie ale nie uwielbiam makaronu,jakbym miała wybór wolałabym ryż niż makaron ... a w domciu jak juz jem sama takie różne nowinki smakowe,bo mój to kocha standardowo polska dobrą kuchnię
mala_monis ja też sie martwiłam naprawdę,bo niektóre z dziewczyn bardzo szybko poczuły a u mnie nic nie było a teraz szaleje maluszek,więc spokojna bądź kochana

Ostatnia edycja:
reklama
Mala monis, nie denerwuj się, to indywidualna sprawa, mój ginek mówił, że w pierwszej ciąży, to nawet dopiero ok 22 tygodnia moża poczuć ruchy.

Sis, no to u nas odwrotnie, ja wole standard, a moje kochanie eksperymentuje ze smakami:)

Mala_monis, tylko nie panikuj. Ja poczułam ruchy pod koniec 17 tyg, a potem przez prawie 2 tyg praktycznie nic nie czułam.... Już łapałam takie schizy, że pojechałam na IP w nocy, żeby sprawdzić czy wszystko w porzadku - no i wszystko było....

Moja Mama mi powtarza, jak się skarżę, że nic nie czuję - potem poczujesz i czasami będziesz miała dosyć... :)

Emko ja to mam termin na 20 lipca,a z suwaczkiem to pomysle ale niewiem bo ja myslalam ze jestem juz w 20 tygodniu a polozna wpisala do karty mi wczoraj ze jeszcze w 19 i 2 dniu ,wiec sama juz niewiem jak to jest z tymi tygodniami i dniami

psocia hihi no widzisz to zawsze coś bysmy zjedli i standard i smaki świata :-D
Teśka ustawienia suwaczka zazwyczaj sa wdłg. miesiączki ostatniej i chyba prawie każda z nas tak ma ustawione a wdł USG piszemy czasem jak wracamy z wizyt czy sie zmieniła data czy nie

teska no to mniej wiecej ten sam termin bo ja mam ciaze starsza o jeden dzien wiecej niz jest na suwaczku wiec jestem w 19t 2d. A na suwaczku wpisujesz date porodu badz date ostatniej @ wzaleznosci od typu suwaczka

w razie czego juz ci mowie jak sie wstawia:
kopiujesz kod z suwaczka gdzie pisze BBCODE i w ustawieniach na BB po lewej stronie pisze EDYTUJ SYGNATURE i wstawiasz ten kod do pustego miejsca i zapisujesz :-) powodzenia

Niewiem chyba cos nie tak zrobilam moze nie ten kod skopiowalam

Jednak wszystko dobrze,dzieki Emko:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Teśka jaki masz ładny suwaczek. Ja ruchy czuję raz na dwa, trzy dni ze względu na dużą warstwę izolacyjną. Poczekam z 4 tygodnie i powinno być lepiej. Także bez schiz dziewczyny. To jest indywidualna sprawa. Faktycznie za kilka tygodni już jak dzidzia przywali nam w to i owo bedziemy na bank pewne , że czujemy ruchy :-)

Do góry