reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
psotka narazie nic nie zauważyłam, ale bardzo swędzi mnie brzuch. Po pierwszej ciąży nie miałam ani jednego :-) nawet nie smarowałam się żadnymi kremami. Moja mama też nie miała rozsępów a moja siostra ma straszne :szok:

a jak chodzi o rozstępy to jak bylam w 1 ciazy to mama mi caly czas mowila zeby smarowac i masowac boczki bo tam jej sie robily. No to ja codziennie masuje i masuje a w koncu dwa zrobily mi sie wokół pępka. :-D

Dziewczyny wpadlam sie podzieliś z wami nowiną :-D Własnie umówiłam się na połówkowe :-) Idę 16 marca, na 10.00 :-D Umowilam się od razu na badanie echa serca dzidziolka. A najbardziej cieszę się ze dostałam się do pani doktor, u której bylam w ciaży z Sebkiem. I jestem spokojna, bo to świetny fachowiec do którego ma 100% zaufania :-D
Zastanawiam się tylko czy nagrywać badanie, jak sądzicie?

Ale się nakręciłam :-D Może poda mi płeć :-) Nie będe musiała czekać w niepewności do 21.03 :-D

U mnie też jeszcze się nic nie pojawiło, smaruję się kremem, ale czy to coś daje? ;) Moja mama miała może ze 2 rozstępy.
A teraz sobie uświadomiłam, że jeśli zrobia mi CC, to będę miała kolejną bliznę na pół brzucha do kolekcji;))

Iwonuś, ona taka wygadana, bo to Waga z 15 października, my wszystkie takie jesteśmy;)))

Corin, to możemy razem odliczać, ja mam 15 marca:) A co do echa serduszka, to robisz u kardiologa, takie dokładne? Ja chcę płytkę z USG 4D, mam 23 marca:)

Ostatnia edycja:
colin na twoim miejscu chciałabym płytkę, będziesz miała pamiątkę a i dzieci zobaczą jak wygląda ich rodzeństwo :-) Ja też chcę płytkę już drugą do kolekcji :-D

Dziewczyny bolą was piersi? bo mnie tak aż czasami zakłówają :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry