reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Orchidea moja siora mieszka w irlandii, gadam z nia jedynie przez neta a i tak srednio co druga rozmowe sie klocimy o jakies gowna, wczoraj sie posprzeczalysmy bo powiedzialam jej ze ja pozniej zaparcia dopadna jak jej brzuch urosnie (bo tez jest w ciazy o 10 dni mniej niz ja) ale nie ma brzucha i mi powiedziala ze ja pije gazowane i nie pije duzo wody dlatego mam zaparcia i ze ona nie bedzie miec i to poszla klotnia, doslownie o gowno :-D i tak mamy cale zycie z tym ze ona jest 10 lat starsza ode mnie, wiec wyobraz sobie roznice pogladow :crazy:

Moja nosi już trzecią parę Martensów. Zaczęliśmy od 20 dziurek, przywiozłam jej z Irlandii, i wtedy przekonała się sama że są bardzo niepraktyczne. Trzyma się teraz 10.
Dziewczyny widziałyście kołyski ze stanów na allegro? The First Year 5w1 Kolyska Lozeczko Nosidelko ... (1474415093) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy co o tym sądzicie?
Emka mi na każdej wizycie bada szyjkę itd. Ale mój lekarz to stara szkoła

Mailuj, moja koleżanka to ma. Twierdzi ze super sprawa, ale mały ma 3 miesiace i juz się do tego nie mieści. Więc z praktycznego punktu widzenia, czy ja wiem czy takie fajne?

Drukarki, jesteście niesamowite...... Do roboty, baby!!!! :-D

Cześć KKasiulka. Witaj po latach ;-)
Orchi wal to w nos wszystko. Postaw granicę i powiedz jej, że jak będziesz potrzebował porady to zapytasz. Ja byłam w tej komfortowej sytuacji, że pierwsza byłam w ciązy i to ja dawałam rady, ale jak mnie pytały dopiero ;-) Ty jestes mama i bedziesz znała swoje dziecko jak nikt innych. A swoją drogę po cholerę welurowe pajacyki w środku lata? Moim zdaniem to Ty masz w tej kwestii rację
Psotka już chyba w ciąży w Poznaniu nie będę, a szkoda

Kkasiulka czesc :-) moze masz racje zeby nic nie ruszac jak nie ma takiej potrzeby, w sumie az sie mojego zapytalam czy jego siora miala te badania i mi wytlumaczyl zebym sie tak tym nie zamartwiala bo gdyby byla potrzeba zrobienia badania na pewno by je zrobili, a ze jest wszystko ok to po co. Pewnie jak bedzie bardziej zaawansowana ciaza to beda sprawdzac wszystko dokladniej..

mi sie z weluru nie barzdo podobaja rzeczy, lepiej bawelniane, lzejsze i milsze i przepuszczaja lepiej powietrze.

reklama
Orchidea, eee, nie stresuj się, rób po swojemu, to Twoje dziecko i Ty wiesz najlepiej:)

Jak tak słucham o siostrzanych konfliktach, to się cieszę, że mam braci, hehe;) Chociaż teraz odnalazłam siostrę tutaj, na forum;)

Iwonuś, to obchodzę urodziny z Twoją córeczką;)

Mailuj, ale jeśli będziesz, daj znać:)

Ostatnia edycja:
Do góry