reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

A ja jeszcze nic niemam (wyrodna matka ze mnie),znaczy sie lozeczko jest juz zaklepane,a ciuszki dopiero tylko ogladam ,tak na powazniej zajmie sie tym jak dowiem sie plci dzidziusia

reklama
To właśnie jest to balkan wszystkie chcemy wiedzieć czy maleństwo rośnie zdrowe,ważne jest pozytywne nastawienie,ja takie mam od poczatku ciąży i wszystkie badania mam ok:)

dziewczyny ja mam usg w pon, jak tak maly bedzie szalal jak do tej pory to nie zdziwe sie gdy lekarz nie zobaczy i nie potwierdzi:-)

Teśka, ja też nic nie mam, ale wcale nie uważam się za wyrodną, bo raczje dziecko nie cierpi z tego powodu, że nie ma szafy ciuszków na 4 m-ce przed porodem.... ;) ja jestem panikara i zacznę kupować dopiero ok. 7 m-ca.... choć fakt, że część rzeczy mam już zaklepanych....

ja tak samo jeszcze nic nie mam, dopiero bede sie za to brala:-)przypomialo mi sie ze mam lody zjem i zbieram sie na miasto kupie pierniki:-)

Ostatnia edycja:
Anula odwazna jestes z tymi lodami ja ostatnio tez zjadlam i chorowalam potem caly tydzien wiec uwazaj o tej porze roku lody bywaja podstepne :)

Teska ja w ciazy bylam arz przeziebiona ale 3 dni i po sprawie, jak do tej pory nic mnie nie bierze na szczescie a lody czesto jem, na uczelni ciagle ktos chory a ja sie trzymam wiec moze juz tak zostanie:-)wybieralam sie do rodzicow a wlasciwie mamy ale poczekam bo tam panuje jelitowka:-(

Co do wyprawki to prawda łatwiej jest kupować jak zna się płeć i ja też uważam,że od 7 miesiąca wystarczy,wtedy człowiek wie,że wszystko z dzidzią ok i można szaleć zakupowo.
Ostatnio męczy mnie zatkany nos,ale to nie katar,trochę leci krew z nosa ale słabo,czytałam na necie,że ponoć to normalne w ciąży,któraś z Was tak ma?

reklama
a zawsze mówili, ze lody zjadane zimą są zdrowsze, bo nie ma takiej róznicy temperatur pomiędzy powietrzem a lodami.... więc najbezpieczniej jest je jeść na balkonie.... :)

Do góry