reklama
balkan
Fanka BB :)
Teśka, ja też nic nie mam, ale wcale nie uważam się za wyrodną, bo raczje dziecko nie cierpi z tego powodu, że nie ma szafy ciuszków na 4 m-ce przed porodem.... ja jestem panikara i zacznę kupować dopiero ok. 7 m-ca.... choć fakt, że część rzeczy mam już zaklepanych....
Anula1989
Teska ja w ciazy bylam arz przeziebiona ale 3 dni i po sprawie, jak do tej pory nic mnie nie bierze na szczescie a lody czesto jem, na uczelni ciagle ktos chory a ja sie trzymam wiec moze juz tak zostanie:-)wybieralam sie do rodzicow a wlasciwie mamy ale poczekam bo tam panuje jelitowka:-(
Mimi36
Co do wyprawki to prawda łatwiej jest kupować jak zna się płeć i ja też uważam,że od 7 miesiąca wystarczy,wtedy człowiek wie,że wszystko z dzidzią ok i można szaleć zakupowo.
Ostatnio męczy mnie zatkany nos,ale to nie katar,trochę leci krew z nosa ale słabo,czytałam na necie,że ponoć to normalne w ciąży,któraś z Was tak ma?
Ostatnio męczy mnie zatkany nos,ale to nie katar,trochę leci krew z nosa ale słabo,czytałam na necie,że ponoć to normalne w ciąży,któraś z Was tak ma?
reklama
balkan
a zawsze mówili, ze lody zjadane zimą są zdrowsze, bo nie ma takiej róznicy temperatur pomiędzy powietrzem a lodami.... więc najbezpieczniej jest je jeść na balkonie....