Nil jak widac kazdy ma jakies swoje rodzinne problemy, ty z tesciami, a ja z babcia. Rozne sa podejscia i opinie w roznych sprawach przez roznych ludzi. Ja juz sie pozbieralam po dramatycznej opinii babci na temat mojej ciazy, stwierdzilam ze to moje zycie i nawet tak bliska osoba nie bedzie w stanie mnie wyprowadzic z tego szczecia ktore mam w sobie :-) radze zrobic to samo, a na przyszlosc jesli tak cie zle traktuja tesciowie to ja bym nie jechala wiecej do nich, przegadaj to ze swoim i tyle. Po co masz sie zle czuc, a oni i tak sie toba nie interesuja :/
reklama
Corin
Mama Trójki :)
Dziękuję Wisienko za pamięć
U mnie juz dobrze. Lekarz powiedzial ze to najprawdopodobniej z nadżerki moglo być, kazał się pokazać gdyby się pojawilo znów, ale póki co cisza i spokój, za to Olinek szaleje ;-)
em_ka, już jestem. Coś mi się obiło o uszy, znaczy oczy, ze blog skopiowalaś...
My popołudnie spedziliśmy w kinie na Misiu Jogi Ubawiłam się Efekty 3D rewelacyjne, kilka razy zdarzyło mi się chować przed czymś nadlatujacym na mnie, hahahaha. Jeśli lubicie bajki, to polecam ;-)
em_ka, już jestem. Coś mi się obiło o uszy, znaczy oczy, ze blog skopiowalaś...
My popołudnie spedziliśmy w kinie na Misiu Jogi Ubawiłam się Efekty 3D rewelacyjne, kilka razy zdarzyło mi się chować przed czymś nadlatujacym na mnie, hahahaha. Jeśli lubicie bajki, to polecam ;-)
NiL
Fanka BB :)
Iwonuś proszę Cię nie pisz ,rodziców'
Rodziców mam jednych
Rodziców mam jednych
Corin wysylaj mi na PW twojego maila ale juz to ci to wysle i sprawdz od razu czy ci sie otwiera bez problemu.
tez sie wybieramy do kina ale nie na bajke chyba, bo moj by tego nie zniosl a wlasnie, co do 3D to ja nie wiem co mi sie dzieje po tym, ale jak wyszlam z Avatara to prawie zemdlalam i wymiotowac mi sie chcialo. Cos chyba mam zrabane w glowce, bo jak mialam gre ,,film o pszczolach" tam kamera tak szybko sie obracala to tez pozniej sie czulam jak po karuzeli i lezalam przez 2 h z checia do wymiotowania :/
tez sie wybieramy do kina ale nie na bajke chyba, bo moj by tego nie zniosl a wlasnie, co do 3D to ja nie wiem co mi sie dzieje po tym, ale jak wyszlam z Avatara to prawie zemdlalam i wymiotowac mi sie chcialo. Cos chyba mam zrabane w glowce, bo jak mialam gre ,,film o pszczolach" tam kamera tak szybko sie obracala to tez pozniej sie czulam jak po karuzeli i lezalam przez 2 h z checia do wymiotowania :/
Ostatnia edycja:
Corin
em_ka poszło.
Ja uwielbiam filmy 3D. Harry Potter, wymiatał, te wszystkie efekty - szok poprostu. Avatar niestety nie był mi niestety dany w trójwymiarze :-( ale może kiedyś to nadrobię ;-)
Ja uwielbiam filmy 3D. Harry Potter, wymiatał, te wszystkie efekty - szok poprostu. Avatar niestety nie był mi niestety dany w trójwymiarze :-( ale może kiedyś to nadrobię ;-)
Corin niekotre zdjecia na blogu sie nie wyswietlaly, mozliwe ze jak byly umieszczone z jakiegos serwera to po jakims czasie sie usuwaly i bylo widoczne tylko okienko z X, filmow tez sie nie dalo umiescic w wordzie bo byly zrzucone przez neta, poza tym to chyba wszystko, daj znac czy wszystko dziala bo jak nie to zmienie format.
Avatar byl przecudny w 3D, byl to moj pierwszy taki film w trujwymiarze i wyszlam na prawde zachwycona efektami
Avatar byl przecudny w 3D, byl to moj pierwszy taki film w trujwymiarze i wyszlam na prawde zachwycona efektami
Ostatnia edycja:
Corin
em_ka, ale chyba zapomnialaś zalączyć plik, hahahaha, przyszedł pusty mail
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Em_ka to się poprzytulaliście bidulka :-)
reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Em_ka z tą panienką to lepiej nie ryzykować :-) bo chyba by uciekła