reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Nil jak widac kazdy ma jakies swoje rodzinne problemy, ty z tesciami, a ja z babcia. Rozne sa podejscia i opinie w roznych sprawach przez roznych ludzi. Ja juz sie pozbieralam po dramatycznej opinii babci na temat mojej ciazy, stwierdzilam ze to moje zycie i nawet tak bliska osoba nie bedzie w stanie mnie wyprowadzic z tego szczecia ktore mam w sobie :-) radze zrobic to samo, a na przyszlosc jesli tak cie zle traktuja tesciowie to ja bym nie jechala wiecej do nich, przegadaj to ze swoim i tyle. Po co masz sie zle czuc, a oni i tak sie toba nie interesuja :/

reklama
Dziękuję Wisienko za pamięć
494.gif
U mnie juz dobrze. Lekarz powiedzial ze to najprawdopodobniej z nadżerki moglo być, kazał się pokazać gdyby się pojawilo znów, ale póki co cisza i spokój, za to Olinek szaleje ;-)

em_ka, już jestem. Coś mi się obiło o uszy, znaczy oczy, ze blog skopiowalaś...
4.gif

My popołudnie spedziliśmy w kinie na Misiu Jogi :-D Ubawiłam się :-D Efekty 3D rewelacyjne, kilka razy zdarzyło mi się chować przed czymś nadlatujacym na mnie, hahahaha. Jeśli lubicie bajki, to polecam ;-)

Corin wysylaj mi na PW twojego maila ale juz :-D to ci to wysle i sprawdz od razu czy ci sie otwiera bez problemu.

tez sie wybieramy do kina ale nie na bajke chyba, bo moj by tego nie zniosl :-D a wlasnie, co do 3D to ja nie wiem co mi sie dzieje po tym, ale jak wyszlam z Avatara to prawie zemdlalam i wymiotowac mi sie chcialo. Cos chyba mam zrabane w glowce, bo jak mialam gre ,,film o pszczolach" tam kamera tak szybko sie obracala to tez pozniej sie czulam jak po karuzeli i lezalam przez 2 h z checia do wymiotowania :/

Ostatnia edycja:
Corin niekotre zdjecia na blogu sie nie wyswietlaly, mozliwe ze jak byly umieszczone z jakiegos serwera to po jakims czasie sie usuwaly i bylo widoczne tylko okienko z X, filmow tez sie nie dalo umiescic w wordzie bo byly zrzucone przez neta, poza tym to chyba wszystko, daj znac czy wszystko dziala bo jak nie to zmienie format.

Avatar byl przecudny w 3D, byl to moj pierwszy taki film w trujwymiarze i wyszlam na prawde zachwycona efektami

Ostatnia edycja:
to jeszcze raz wysylam, a jak znowu bedzie pusty to wysle go niespakowanego w czesciach

teraz doszlo na pewno :-)

wydrusia no ja dziekuje za takie ,,miziania,, po rece :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry