reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
hello weekendowo!

włąsnie odpoczywam po intensywnej niedzieli spacerowo - rodzinnej. Nie chciało mi się dziś robić obiadu, więc poszliśmy do włoskiej kanjpy naszego znajomwego Włocha.... knajpa, jak to włoska, pełna dzieci, natomiast zaobserwowaliśmy ogromną ilość kobiet w ciąży - poza mną bylo przynajmniej jeszcze 5 .... :) rzeczywiście chyba znowu wyż demograficzny się zbliża.... ja sama z takiego wyżu jestem....:)

a juz po powrocie sobie przypomniałam, że dokładnie dziś zaczynam 20 tyg ciąży, więc było co świętować.....

Corin myslalam ze zbyt szybko wyskoczylam z ta propozycja, ale w miedzyczasie gdy to kopiowalam szlo mi tak szybko i automatycznie ze w ciagu 2 h w jednym dniu i 2 h dzisiaj i skonczylam. Na prawde poszlo jak z masla szybciutko :-) takze nie ma za co dziekowac, jakos czas zabilam czyms pozytecznym :-D a w mieszyczasie sie tak nasmialam ze szkoda gadac, te twoje dzieciaki to prze-agenty, szczegolnie mlody :-D hasla jakimi rzucaja sa nie do przebicia i widze ze mlody ma czarny humor tak jak ja, ale o wiele wiekszy talent ode mnie :-D :-D :-D

Kurczę, coś chciałam wam odpisać, ale zapomniałam...
Jem kisiel wiśniowy. Normalnie to w życiu bym na coś takiego nawet nie popatrzyła, bo na samą myśl mnie ciary przechodziły, a tu proszę! I nawet mi smakuje:-D

a moze i mi sie szurnelo :-D pomijajac wszystko, dzieciaki swietne, ale chyba musialy to po kims odziedziczyc ?? :-D

Zupełnie nie mam pojecia po kim i kompletnie nie rozumię dlaczego małż mi ciągle powtarza ze nawet zwierzeta mam nienormalne
3.gif

marta_only jacieeeeeeeeeee, kisiel!!! ja bym sobie zjadla, ale musze popylac do sklepu ukrainskiego albo polskiego :-( niby rzecz tak prosta w polsce, wyjsc i kupic a tutaj stwarza tyle problemow :-(

Corin co do zwierzat to mnie juz nic nie zdziwi, wystarczy popatrzec na moje :-D :-D :-D nikt mi nie wmowi ze maja cos ze mnie :-D

reklama
Do góry