reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Ciekawe czy nil drożdżówki wyjdą:-)
No proszę, a ja tylko o żarciu:-D

Dobrze ze nie mamy ze soba bezposredniego konatktu, bo nakrecalybysmy sie maksymalnie z jedzeniem, skoro przez net nam tak dobrze idzie, hahaha

A nie wiecie co u Marzeny? Miala jechać na pogrzeb i zniknęła...
No właśnie, i co z weroniqe?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja w srode bede piekla oponki serowe i to z podwójnej porcji :szok: Dzieci mnie poprosily żebym upiekla im do szkoły, chca poczęstować swoje klasy... i małż chce do pracy wziąć.... Chyba ciastkarnie otworzę, hahaha, a drożdżówki grzecznie czekają w kolejce, przepis mam juz zapisany.
Mmarta, czy zamiast dzemu, może być ten mus jabłkowy w słoikach? Taki gotowy, sprzedawany w sklepach?

corin sądzę że tak, chyba że jest zbyt rzadki i będzie się wylewał, to musiała byś go troszkę zagęścić. Ja miałam taki "swojski", własnej roboty z jesieni:-) kilka sztuk zrobiłam też z marmoladą porzeczkową, i też dobre.

corin a moglabys wrzucic przepis do odpowiedniego dzialu na oponki serowe? kupilabym ser w ukrainskim sklepie i zrobilabym cos w koncu, a oponki sa b.dobre i naturalne a nie takie sztuczne kupione.

reklama
Podczytuje Was dzis Lipcoweczki, ale jakos nie mam zbytnio sily pisac.....ohydny ten katar, i goraczke mam lekka...buuu!
I apetytu niby nie mam, ale kurcze jak tak czytam o oponkach, drozdzoweczkach itp - zjadlabym z mila checia!!!

Emka, kolo Retiro jest sklep z Polskim jedzeniem - jakbys byla w Madrycie to Ci moge dac namiar! Albo lepiej jak sie w koncu spotkamy to pojdziemy razem!
Corin, tez poprosze przepis na oponki serowe - bede w Polsce to narobie i sobie podjem!

Dobranoc wszystkim brzuchenkom, aaa kotki dwa!

Do góry