reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Ludzie! tak jak Corin ma bloga o swoich dzieciakach, ja chyba zaloze o swoim jaszczurze nienormalnym :-D no doprawdy nie jest to zwykly jaszczur. Po calym dniu dobijania pyskiem do szyby wygramolil sie z terrarium i wlazl na kaloryfer, na ktorym jest rozlozony recznik i tak oto sobie spi juz od dobrych 30 min :confused::confused::confused: wierzcie albo nie, za niedlugo zrobie mu osobisty pokoj z podgrzewanym lozkiem i laptopem, bo najwidoczniej bidok potrzebuje towarzystwa :-D ahahahhaha

Mimi to jesteśmy w równym czasie :-)
Iwuś ja też mam w 22 tyg:)
Em_ka a to jest on czy ona? :-) bo może chce na nasze forum BB:-D

Mimi wstaw sobie suwaczka :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
TYlko widzisz suwaczki pokazują co innego,mnie lekarz liczy od 1 szego usg i usg genetycznego,tutaj jak liczę na różnych kalkulatorach wychodzi inaczej.Na kiedy masz termin porodu?

Wydrusia, wydaje mi sie ze samiec ! moze po prostu brakuje mu samicy? :confused: :-D

gdzie ta COrin!!!! wlasnie skopiowalam jej calego bloga! :szok::cool:

CHODZI O to ze to nie jest zwykly jaszczur tylko panicz i juz od dobrej godziny (jak nie wiecej) siedzi na tym grzejniku a w terrarium minuty nie usiedzi spokojnie. Z chcecia bym go na malego psa zamienila :-D

reklama
Do góry