reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Ja potem jeszcze raz będę prać ale teraz musiałam bo znajoma miała je na strychu i taki dziwny zapach miały a teraz to masakra:) każdą rzecz wąchałam:)

Nio to będziesz miała podwójną przyjemność wydrusia, nieźle to sobie wymyśliłaś heh:):)

Ja kupuje tylko po lumpkach i wiecie co, wolę tam niż nowe kupić, bo przynajmniej wiem jak te ubranka po praniu wyglądaja, bo nówkę kupisz a po praniu to się brzydkie zrobi i duuupa..nigdy nie wiadomo, no chyba że same firmówki się kupuje po 50 zl :)

Dodi dokładnie lumpki są najlepszymi sklepami dla dzieci(i nie tylko) niektóre to jak nowe bo ile takie dziecko małe założy tą rzecz z 2 razy max

wydrusia 100% racji.. jutro zrobię zdjęcia lumpkom które kupiłam dzisiaj:) i w takich sklepach przynajmniej moge wybierać sobie same formóweczki:) bo inaczej to bym sobie na nie nie pozwoliła, bo czasami patrze na ceny w takich firmowych sklepach, to za sukienusie sobie liczą czasami 70zł:szok:

Dodi no to jest masakra;/ malusie skarpeteczki "pumy" 11zł za pare :szok:nie opłaca się teraz w sklepch kupować bo ceny są kosmiczne dla takiego maluszka... wstawiaj Kochana wstawiaj chętnie obejrzymy:)

Właśnie obrywałam metki z tych rzeczy i widzę że sukienusia ma jeszcze papierowa metkę, więc jest nówka:0 a dałam za nią 5 zł:)

Nil ja w marcu skończę 24 latka:) a Michasia ma teraz 5 i pół

moja sasiadka ma coreczke w wieku mojej, ma bzika na punkcie ubranek Wojcika i zawsze podkresla ze dane ubranko wlasnie tam kupila. Mi czasami glupio bo ja tam nie kupuje

dodi no ja w maju 24 a moja Liwcia tez w maju 3

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
W wójciku to nawet z przeceny mają ceny z kosmosu..nie wiem jak można chwalić sie cęną ubrań dla dziecka.. przecież każdy kupuje na jakie go stać, ale nawet jak mnie stać na drogie to jakoś mi rozum podpowiada, ze to nie jest dobry pomysł...rozumiem kupic jedną dwie rzeczy z firmowego sklepu..ale ubierać dziecko tylko w takich, to ja dziekuję:) Ja patrzę na jakość i wygode ubranka ( z jakiego materialu jest zrobione) i takie właśnie kupuje w lumpkach:-D i jestem z tego dumna haha

Do góry