reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Też idę do wyra, bo jutro na 8 rano di Bozi. A w krzyżach mnie tak rypie, że szok. Chyba przesadziłam dziś ze sprzątaniem i odśnieżaniem:tak: na podwórku.
Pogłaszczcie brzusie ode mnie!

reklama
ja huggisów nie lubiłam za bardzo dla małej..w sumie nie wiem czemu.. dada nie używałam, ale słyszałam ze są ok.. za to jak mała juz zuzywała tylko parę pieluszek, albo tylko na noc to kupowałam na sztuki w sklepie dla dzieci..i też były ok.. nie wiem co to była za firma nawet:)
Ja już się nie mogę doczekać tego prania i prasowania
Wczoraj zamówiłam szafkę, więc rzeczy będą miały swoje miejsce w końcu:)
na razie najwiekszą przyjemność sprawia mi kupowanie lumpków:)

Martuś buziaki :*:* i spijcie dobrze i spokojnie cmok dla dzidzi tej maluskiej i dla tego szkraba większego :* :-D ja tez spadam nynać bo oczy mi sie kleją a na 9.00 do kościółka nie wstane wkońcu dobranoc brzucholinki i bąbelki :*:*:* do jutra

Jeszcze dwa grosze wtrące:-)
nil jutro wstawię przepis, obiecuję!
A dada są o.k, pampers też, ale jedynki, bo ze siateczką, ale z dwójek już nie byłam zadowolona

Aha i kupie jedna paczke Jedynek z pampersa, bo moja Misia miała te 3-6kg na początek...ale w nich plywała doslownie a malutka to ona nie była (3800 po urodzeniu)

dodi ja tez che prac i prasowac (az dziwnie to brzmi ale w tym przypadku to sama przyjemnosc)

marta bardzo prosze jutro to na 100 % pieke

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Doooooooobra, już mnie nie ma:-D
Lecę bo mój beze mnie nie zaśnie:tak: a ten większy wycałowany że hej! Teraz brzuchol pogłaszczę balsamem od Was i od siebie:-)
Paaaaaaaaa!!!!

reklama
nil ja jeszcze sie wstrzymam z tym praniem:) bo chcę, żeby byly świeżutkie na przyjście dzidzi:) Na razie je tylko przeglądam co jakiś czas:)

ja prasowac nienawidzę, ale te małe ciuszki to sam miodzio prasować!

Do góry