reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ha ha to masz wesoło nil.. moja juz śpi, ale tez od niedawna.. bo w weekend ją zawsze dłużej przetrzymam, żeby spała długo hehe.. ale w tygodniu jak chodzi do przedszkola to idzie tak o 20.30 spac..
Moja sie bawiła dziś w sklep z ubrankami co kupiłam dla dzidzi.. i sobie je układała i ceny robiła..

Moj brzucho jeszcze musi urosnac zebym sięgneła do niego.. bo teraz nie da rady...sztywniaczka ze mnie:)

reklama
Moja sie bardzo cieszy, bo lubi dzieci małe.. no i chyba więcej juz rozumie..bo takie maluszki to chcą mieć mamę na wyłączność:) Misia się nie moze już doczekać, juz deklarowała, że będzie mi pomagać przy dzidzi..przynosić pampersy i chusteczki i wyrzucać (nawet kupki heh) codziennie wspomina o dzidzi:) fajnie, że tak ją to cieszy.. No masz troszkę gorzej bo maluszkowi tak nie wytłumaczysz o co chodzi z rodzeństwem..bo niby wie, ale to tylko teoria:) ale dasz radę, może po urodzeniu malutka się zakocha w dzidzi:)

A tak na marginesie, to Michasia na chlebak mówi - chlebownik, a na woźnego w przedszkolu - woźniczy :-D

CZeśc Dziewczyny :-) Jakie roizmowy po północy. Dodi masz rację z tymi ciuchami z lumpa. Jaką frajdę robi polowanie;-) A i na dąbrą książkę dla mamusi starczy :-) Ja właśnie wróciłam z kina. BYliśmy na wojnie żeńsko - męskiej- zdecydowanie odradzam!!!!!!!!!!!!! Kurka takiego nudnego filmu to dawni nie widziałam. No ale przynajmniej z domku się wyrwaliśmy i popatrzyliśmy na ludzi. Podjechaliśmy też do znajomych, którzy byli na ..dancingu. Pierwszy raz widziałam coś takiego, impreza żywcem wyjęta z lat 70. Zmyliśmy się po 2 minutach i postanowiliśmy, ze jak przestanę karmić to tu wrócimy. Bo na trzeźwo się nie da ;-) Buziole w brzuchole, C. zrobił jakąś kolację :szok: Dobranoc

mam nadzieje dodi ze bedzie dobrze, ona tez lubi maluchy ale czy tak na co dzień to nie wiem. Jest strasznie rozpieszczona. Po drugie to boje się pobytu w szpitalu po porodzie bo bede musiala zostawic mala w domu:( a mozliwe ze grozi mi cesarka

Jakoś musimy wszystkie dać radę.. a kto mówił, że będzie lekko haha:-D
Ja juz uciekam, bo mnie juz plecki bolą od siedzenia:) do juterka... a w sumie to juz do dzisiaj:) pa

sestina, ty wyspana juz? no ładnie.. to życze dobrej kolacyjki pa

no mam tak oswtatnio-lokuję się na film , potem go przesypiam , 12-1 budzę się ( głodna) , urzeduję z godzinę i ide spać zgarniając i męza:)
Buziaki i kolorowych kto tam ucieka

reklama
Do góry