reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No to może i ja 2jki kupię :tak: kurcze ... Dzięki wielkie za pomoc też :*:* no i patrz ja też myslałam,że one najdrożej wychodzą ale zaskoczenie mam no proszę :-D

reklama
no własnie ja tez zawsze gadałam ze "pampersów" nie kupie bo to drożyzna....a jednak:-)czasem warto dokladnie sprawdzić
wydrusiu Sloneczko!!!:* dzis mi mowiła ze chciałabym juz zobaczyc Miłoszka, wiec ja jej na to, że niech z Miłoszkiem jeszcze posiedzą w brzuszkach az zrobie cie ciepełko:)

Cześć Dziewczyny!
to ja się tez pochwale dzisiejszymi zakupami - kupiliśmy samochód!!! :) miał być Focus combi, bo takiego teraz mamy, ale wyszło Mondeo combi - wózek bez składania się zmieści.... :) lżejsi jesteśmy o troszkę kasy, ale stwierdziłam, że w przyszłym roku będą inne wydatki, więc wtedy będzie jeszcze trudniej wymienić samochód a nasz ma już 6 lat i ponad 90 tys, więc niedługo stałby się skarbonką.....

ech.... zawsze w takich chwilach widzę sens pracy po 11 godzin dziennie.....

przepraszam za taki nieciążowy off topic, ale strasznie się cieszę, więc chcicałam Wam o tym napisać.....

lecę przygotować obiad!

A no i witam kolejne Lipcóweczki!

balkan super!!! niech sie Wam bez zarzutów sprawuje:) i masz racje teraz najlepiej bo potem masa kasy pójdzie na co innego. my tez musimy wymienic moj pojazd, (tylko ze dopiero na jesień)najlepiej na takiego mini vana - mnie sie one podobają i tez sa przestronne. bo jak tak patrze na moje autko to nie ma cudu, zeby wózek sie tam zmiescił - chyba ze przepiłuje stelaż:-)
wydrusiu..no własnie..niech siedza sobie grzecznie do lata:)a Miłeczek na pewno kima co ma robic w taka brzydka pogodę:)tak wogóle to pierwsze imie jakie wybralismy dla Różyczki to Miłka - i teraz tak sie skapnelam, ze były Miłeczek i Miłeczka:-)

Ostatnia edycja:
No to ja spadam po te sorbeciki kochane :*:* a jak nie będzie to sie wkurzę bo juz smaka mam na nie jak cholera :-D buziam brzuszki :*:*

balkan - świetnie, zakup samochodu pochłania też mnóstwo czasu, więc lepiej teraz niż w lato. To teraz koniecznie opij go ...herbatką:-)
maqnio super że zrobiłaś ten wywiad i poprzeliczałaś te pampersy, na pewno ta wiedza się przyda - wielkie dzięki:happy2:

a ja zmykam na chwilę, bo rozmroziłam gołąbki od mamy i teraz je zjem...

reklama
Do góry