reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hanami, już Em_ka nas irytowała pogodą i temperaturą u Was - ja też tak chcę!!!! tym bardziej, że coraz bardziem marzą mi się wakacje, a samolotem nie moge latać :(

ja sklepy mam blisko, ale nie kupuję słodyczy.... po ostatnich szaleństwach pączkowo - bezowych postanowiłam, że jedynyni słodyczami będa słodkie owoce..... no bo moja waga dosięgła 71 kg przy 166 cm - przytyłam 4 kg - a już początkowa waga była za wysoka po nieszczęśliwie zakończonej poprzedniej ciąży.....

orchidea a miał być sorbet? :-D pewnie w sklepie zmieniłaś zachcciankę, co?

ja już po gołąbkach - zawsze je lubiłam, ale w ciąży szaleję za nimi - rośnie mały fan gołąbków, tylko kurczę będę musiała się wtedy sama nauczyć robić:szok:

a teraz jem deser ze specjalna dedykacją dla balkan bo jem jogurt BAŁKAŃSKI z czereśniami z puszki ;-)

Dziewczyny mam małe pytanko... czy poinformowałyście już o maleństwie całą rodzine?
Ja nie mam zamiaru narazie informować teściów a o dalszej rodzinie to już w ogóle się nie mówi:)

Pipi, dzięli za dedykację :* jak ja bym zjadła czereśnie - wczoraj sobie wiśnie rozmroziłam i ze smutkiem stwierdziłam, że nie wiedziałam nigdzie czereśni mrożonych, a tak je uwielbiam.....

orchidea ja bardzo chetnie wezme całe sloneczko! uwielbiam ciepelko, nawet upały uwielbiam!
hanami cos chyba w tym jest, bo faktycznie latem w hiszpani jest masakra, ale nie martw sie , bedziesz lezec pod parasolem a małz bedzie ci donosil pyszne, schlodzone soczki:)
nil u mnie wiedza wszysc z bliskiej rodzinki a po tej dalszej pewnie sie rozniosło droga pantoflowa, my powiedzielismy najbliższym tylko.

ja też uwielbiam czereśnie i mrożonych nie widziałam, więc zadowalam się tymi z puszki - trochę przypominają w smaku te prawdziwe.... ale tylko trochę:-(

to muszę jutro taką puszeczkę kupić....

Nil, ja powiedziałam wszystkim oprócz mojego ojca, któremu powiem dopiero po połówkowym, jak wszystko będzie OK. Dalsza rodzina pocztą pantoflową się dowiaduje..... no a i mi samej już raczej trudno ludzim wmawiać, że tak utyłam.... ;)

Witam ponownie:) Blok ścina się w lodówce, a mnie ścina w żołądku chcica na niego:)
Widziałam,zę o pieluszkach rozmawiałyście. Czy któraś z Was rozważa wielorazowe pieluszki? Lub system mieszany z pampersami?

reklama
Pippi nie kochana nie było tzn,były ale 3 sztuki i 3 nie miały wieczka :wściekła/y: kurka wodna więc wzięłam zwykłe ...
NiL u mnie już od początku wiedza rodzice moi i siostra ze szwagrem od momentu jak zrobiłam test a reszta rodzinki w miarę upływu czasu się od niech dowiadywała .... więc pewnie teraz to wszyscy wiedzą już :-D
sestinka ja tylko będę używała jednorazowych

Do góry