reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
dzięki za gratulacje - ja się strasznie cieszę.... :)

a poza tym jeszcze półtora tygodnia i połówkowe, a potem mogę się oddać zakupowemu szaleństwu - tzn lustrowaniu licznych okolicznych lumpexów.....

oj ja też kocham gołabki, ale właśnie zjadałam pieczonej karkóweczki - oczywiście mam od razu ochotę na coś słodkiego, ale się powstrzymuję.... poza tym zobaczyłam, że najedzona to teraz jestem po obiedzie dopiero po jakiś 20 min..... więc najierw musze odczekać, żeby potem nie cierpieć z przeżarcia.....

wyderko Miloszek jest sliczny, tzn. na pewno bedzie slicznym chlopcem:) i imię sliczne, kojarzy sie z miłoscia...czyli z tym co najważniejsze:)
balkan slodycze..mmmm.ja zawsze je lubilam, ale teraz mam na nie takie pracie ze szok. powstrzymuje sie jak moge zeby nie przeginac.

Mam ale lody zwykłe smietankowo-truskawkowe właśnie zajadam :-D z bananami i bitą śmietaną :zawstydzona/y: jej dobrze,że sklepy mam pod nosem chwila moment i szybkie zakupki.

Zaneta, Teska - witajcie wsrod Lipcoweczek!!
Teska, ja tez slabo ruchy czuje, prawie nic..od czasu do czasu lekkie pukniecie...a jestem w 20 tyg... No ale czekam cierpliwie...!
Corin, ciesze sie ze czujesz sie juz dobrze! A dzieciaczki masz boskie!
Balkan, gratki zakupu, wow, to pewnie duzy woz! Akurat na wozek itp!

Co do wagi, na +6.....- 59 kg! Nigdy jeszcze tyle nie wazylam i z zaciekawieniem patrze co tydzien na przyrost wagi...ale sie raczej nie przejmuje! Brzuch sie za to robi fajowy, i dzis chodzilam w samym sweterku (+22 stopnie w centurm Madrytu!) z dumnie wypietym brzuszkiem! Ale fajowo!

Alez mam katar....skonczyly mi sie chusteczki juz...

hanami Ty nam tu słonko o takich temperaturach nawet nie wspominaj, bo zwalimy Wam sie na głowe z wszystkimi Lipcówkami i będziemy ładowac akumulatorki hiszpańskim sloneczkiem:-)u Nas dzis raj na ziemi - tylko -8 w toruniu..luksus jak nic, w porównaniu z ostanimi dniami, gdzie było -22..eh ..zazdroszcze ci chyba jak nikt inny:) ale dobrze, wystawiaj brzucho i chwal sie nim..super ze mozesz, ja musze go jeszcze pod kurtką chowac:-)
ja tez nigdy nie wazyłam 59 - zawsze wiecej, wiec znowu:szok: ci zazdroszcze. no co ja dzis mam z tą zazdrością?!!?!?:szok::-D
orchidea słodki obżartuchu..ja mam sklep tak dlaeko ze autem musze jechac:-)

Dziewczyny co to wagi to ja ważę obecnie 65 kg przy 167 cm wzrostu i czuję się super. Przed ciążą ważyłam 56,5 ale przez 3 mies staran o dzidziusia przytyłam 4,5, czyli w ciąży mam 4 kg.

maqnio jak u mnie wyskoczy słońce oddam Ci całe !! :-D Dla mnie tak jak było dziś jest super słoneczko,mrozik mały, cacy pogoda
Nio do auchana mam 10min do Biedronki no podobnie,a ja i tak nie mam autka więc piechtolocik zostaje hihi
wydrusia jedzcie :*
1zykf2w.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ehhhh Maqnio, zwalajcie sie!!! Sloneczka starczy dla wszystkich lipcoweczek! Haha, teraz zazdroscisz, ale w lipcu jak bede konac przy 40 stopniach w cieniu to ja Wam bede zazdrosic pewnie!

Do góry