reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No rzeczywiście "byk" chyba szczypior haha. Ja teraz 60kg i 165cm, pewnie dobije do 70:) a w życiu jeszcze nie ważylam więcej niż 62kg (i to w 9 miesiącu ciąży było) teraz na pewno skończy się na większej wadze :)

tak czy siak, nie będzie lekko:)
Teśka w pierwszej ciąży możesz poczuć ruchy później..

reklama
oooj zanetko to malutka jestes :)a myslalam ze to ja jestem taka maluska(165cm):)

dodi ,ja juz naczytalam sie tyle wszedzie ze juz ja niewiem w co wierzyc :)w poniedzialek ide do lekarza i spytam sie co i jak:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jej jak ja wyglądałam w pierwszej ciąży mając 77 kg na końcówce przy moim wzroście modelki haha
byłam kulką

Ooooo pojadłam teraz leżę i dogorywam :-D mężusia mam już w domciu więc weselej mi :-D no ale mieszałam sosik z pulpecikami i mi gorący sos na rękę poleciał :-( piecze jak cholera ale przyłozyłam kremikiem a wcześniej lodem zimnym,ale ciamajda ze mnie.Po tym juz Tomek odcedził ziemniaczki bo się wystraszył :szok: dziewczyny kurde czy nam przybędzie 5kg czy 1 to mężowie nas i tak będą kochać,a nikomu innemu sie podobać nie muszę :-D

orchiedea, masz rację.. mężulkowie i tak nas kochają, nie tylko za wygląd haha (za wredotę też):):)

psota, teraz jestem u mamy, wieczorkiem bedę w domku to zrobię zdjecia z polowania:)

Orchidea, w sumie święta prawda! :tak:
Kurcze, juz bym chciała być w jakims 8 miesiacu przynajmniej. To czekanie na dzidziulka jest bardzo fajne, ale jeszcze tyle czasu.... :confused:

reklama
danusia :*:*
katerinka no ja już bym chciała utulic szkraba echh wszystko fajnie,ale jak pomyslę o porodzie to mam małe ciarki hahaha i oby wielkich upałów nie było,bo ja nienawidze gorąca nawet bez ciąży mi było źle jak takie upały były,Dla mnie lato by mogło upalne nie istnieć :zawstydzona/y:

Do góry