reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Katerinka, no to jesteś szczuplejsza! Ja mam 163 i ważę 70 teraz. Ale mi to już nie przeszkadza, bo po 102 kg, to te 70 to pikuś jest;) Zawsze się śmiejemy z Marcinem, bo podobo faceci po latach chcą, żeby ich żony wróciły do takiej wagi, jaką miały przed ślubem, a mój wtedy z pełną miłości minką mówi, ,,Ty, kochanie, nie musisz wracać do tych 102 kg;)"
KOBIETY!!! darujcie sobie kompleksy, wszystkie jesteśmy piękne!

Orchideuś, nie ma problemu, gdyby ktoś się jeszcze nie rozliczył, to proszę;)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj tam nie ważne kto szczuplejszy... ja jak pisałam za szczupła bym nie chciała być bo wtedy źle się czuję. A teraz to każdą krągłość przyjmuje z radością i baaardzo mi się podoba jak wyglądam z brzuszkiem i lekkimi boczkami :-)

Hej szczupaczki:-D orchidea, no cos ty ja tam mam taka nadzieję, że będę zawsze miała wagę jak nastolatka hahahah!!

wydrusia juz masz poprane i wyprasowane? ja czekam tak do poczatku czerwca, wtedy zacznę prać i prasować, żeby były świeżutkie:)
Ja dziś byłam na wyprzedaży w lumpku, i znalazłam jeszcze jeden taki fajny lumpek:) kupiłam kilka rzeczy znowu:)

Ostatnia edycja:
Uśmiałam się z was :-) A ja nareszcie sie cieszę ze nie musze wciągać brzucha :-D Wrecz dumnie go wypinam :-D
Juz nawet nie pamietam co to figura nastolatki :-D ale obiecalam sobie solennie że po ciązy doprowadzę sie do stanu używalności, niezależnie na jakiej wadze skończę w lipcu ;-) A idzie mi dobrze.. :baffled:

Corin, fajnie, że humor Ci wrócił:) ja tam też brzucho wypinam dumnie:) najwyżej po lipcu będę go wciągać haha.. dobra przesadziłam z tą fugura nastolatki, niech juz będzie nawet tak 22 latki haha

reklama
Witajcie!ja tu tak niesmialo,ja mam termin na 20 lipca ,jestem w 19 tygodniu(koncowka),dwa tygodnie temu bylam u lekarza i wazylam 60,7:)mam 165 cm wzrostu,ja sie ciesze bo wczesniej zamiast tyc to chudlam bo mialam straszne mdlosci i wymioty.ale teraz juz wporzadku ale troche sie martwie ze prawie nic nie czuje ruchow

Do góry