reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Sestinka - jaciee... jaki blok.... Ja tez chce!!!!!! :-)
Danuska - licz, ze dwa bo tak to ja bym miala wiecej na plusie niz 5, bo przy wymiotach tez schudłam... ;-)
Iwonuś - ciemny braz :-)
Orchidea kochana, cos czuje ale słabiej niz wczesniej, tak bardziej przytłumione, jakby dzidzia gdzies głebiej była... To mozliwe, zeby sie tak schowala do srodka? :-:)confused:

;)nom wyżerka dla mnie i małej dziś będzie że hej. A ona fika takie koziołki po słodyczach że az brzuch skacze;)

Katerinka, Iwonuś jesteście z pewnością szczuplejsze ode mnie i dlatego:)

Co do ruchów mojego maleństwa, to cały czas czuję dość wyraźnie:) Wczoraj w nocy i dzisiaj rano nawet tatusiowi odpowiedział na zaczepki;)

Witam lipcoweczki:-)wiekszosc zapracowana tak jak ja, pranie robie, pomidorowa i oczywiscie sprzatanie:wściekła/y:na zakupy mojego wyslalam bo duzo nie trzeba, brzuch mnie dzis boli jade na nospie:-(nie dalam rady wszystkiego doczytac, moze wieczorem...wiem tylko,ze:
Corin miala problemy, dobrze ze juz ok,trzymaj sie kochana:-)
Orchidea, psota moj tak samo chrapie na plecach tak jak pisalyscie traktor a po piwie:szok:kopie go ale na boku tez chrapie tyle dobrze ze mniej;-)
Emka spokojnie tak z babciami jest, z czasem zrozumie zobaczy ze jestes szczesliwa, nie smuc sie bo i niunia tez to czuje
Zaneta witaj:-)
A co do wagi przytylam jakies 7kg;-)
Jak na razie tyle przeczytalam i zapamietalam:zawstydzona/y:

Sesti, do Gdańska rzuć, tylko w głowę nie celuj :-p
Katerina, masz racje mi też bardziej pasuje że jestem +2, tego będę się trzymać, chociaż w karcie mam pierwsza wagę zapisaną 52.

Anula, mój nie chrapie;))

Dziewczyny, gdyby któraś z Was się rozliczała i nie wiedziała gdzie przekazać 1% podatku, to bardzo proszę o pomoc dla Alicji, to córeczka naszych dobrych znajomych: http://alibaba.neostrada.pl/ Z góry dzięki!

Ostatnia edycja:
Psotka, no nie wiem... Ja mam 168cm i przed ciaza wazylam 64 a teraz juz prawie 69! Moze to dlatego ze po 2,5 miesiacach wymiotowania, mogłam w koncu jesc i nie konczylo sie to wiszeniem nad klopem.. :dry:
Albo dlatego, ze teraz jem normalnie bo przed ciaza to ciagle pilnowalam tego co jem, liczylam kalorie, piłam kawe i cole light zeby nie czuc głodu.. - taki odpał jak to mój tata nazwal. Ale to dlatego, ze nigdy nie potrafilam zaakceptowac swojego wygladu. Zawsze czułam sie gorsza i brzydsza od innych. W dziecinstwie byłam troszke grubsza i w psychice tak do dzis zostalo chyba.. :zawstydzona/y::-( Porąbane.
Jak kiedys przeczytałam ile schudlaś (bo chyba dobrze pamietam?) to... Podziwiam. :tak:

reklama
Do góry