reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Maqnio Hej Mycha
2yl5idd.gif

Buziolki dla Smerfetki od Miłoszka
243534w.gif

reklama
hehe, Wydrusia, ja widzę, że Ty już dziewczyny szukasz dla Miłoszka, przez tę przewagę chłopców nad dziewczynkami;))

hehe, to ja poczekam na info kogo Orchidea ma w brzuszku, jak będzie dziewczynka, to też zaczniemy na ten temat rozmawiać;)

maqnio :*:* właśnie wyczytałam,że ta zającowa z 1szej miłości będzie miała bliźniaki na wiosnę !:-D
Taaa no właśnie wydrusia juz szukasz modeleczki lipcowej dla Miłoszka ?? :-D
psocia spoko jak u mnie będzie córa to też ich zeswatamy hahhaha........ jeszcze dwa tygodnie czekania ..

Orchidea takie życie każda matka chce dla swojego dziecka odpowiednią wybrankę:-)
Psotka to super:-) ale by były jaja jak za kilka lat okazałoby się że nasze 2 pary są razem bardzo szczesliwe :-) i czekają na lipcowego Bąbelka:-)

reklama
Ale ona ponoć wróci i powie mu,że zaszła z nim :eek: kurde ale poplątane te seriale hahaha
Jakie tutaj się rodziny tworzą hahaha normalnie szoka mam :-D :-D

Do góry