reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Różyczka
2chmc82.gif
Miłoszek

Różyczka za kilka latek
amtp42.gif
:-D

Ostatnia edycja:
Maqnio, no koniecznie musisz poszukać pieknej sukieneczki dla lipcowej księżniczki Różyczki:)
Wydrusia hehe:) dobre:)
Siostra, to czekamy 2 tygodnie i jak będzie córeczka, to też super teścióweczkami zostaniemy;)

Kochane, uciekam się szykować, na 19:30 mamy wizytę, po napiszę czy Dawidek ma zdrowe serduszko. A moje mi chyba za chwilke wyskoczy ze strachu...

Że się tak wtrącę w kwestie finansowe...
Moj mąż (między nami średnio tak:/) pracuje ale ma same długi. Większość nawet nie wiem skąd. Ja w tym roku robię mgr, dostaję stypendia socjalne z tym za wyniki w nauce różnie bywa. Od męża nie biorę żadnych pieniedzy. Lapiemy sie do tych 504 zl mies wiec dostaję z GOPS 68 zl mies. Dodatkowo to co dostaję od rodzicow (pomijając to, że mieszkamy u nich i wiekszych wydatków mieszkaniowych nie mamy). Dla siebie nie potrzebuje za dużo, odkładam wszystko i robie wieksze zakupy dla dziecka (ostanio łożeczko). Nie wiem ale chyba juz nic wiecej z Pmocy Społ sie nie nalezy. Sorry że tak chaotycznie ale dziecko mi na kolanach zasypia. Pzdr

No ja juz po połówkowym więc dzidzia rozwija sie idealnie wszystko ma na swoim miejscu , waży 350 g.... w dalszym ciągu dziewczynka;-) mam znowu nagrany filmik jest przesliczna i mega ruchliwa tętno 158 . Uffff ulżyło mi no i lekarz powiedział ze jesli dotrwam do 38 tyg wtedy będzie ciąc:-)

wydrusiu cud, miód i orzeszki!! nikt mi nie poprawia humoru tak jak Ty:*sama słodycz:)
margeritko!!!! cudnie!! bardzo sie cieszę!! a filmik to super pamiatka!!!

reklama
psocia no pewnie !!! Jeszcze dwa tyg i się dowiemy co tam się chowa
:-D a &&&&&&&&&& zaciśniete NiL no ja się zbytnio nie znam,ale zawsze warto zapytać w mopsie jak to jest .. i co jeszcze Ci się może należy
margeritka super,że wszystko ok !! No i jednak dziurawiec mały rośnie :D

Do góry