reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Maqnio Kochana my zawsze sobie potrafimy poprawić humorek
2nh1gs5.gif

Margeritko to świetnie możesz wybierać dla córci męża hi hi hi :-)

reklama
No rośnie,rośnie wierciocha mała heh .Jak robił mi usg mowie,,,, niech pan mi tu teraz zdania nie zmienia bo ja juz w róz inwesuje haha ..chyba się bał i nie zmienił;-)
wydrusia no chyba wypadaloby juz jej szukać w koncu sporo kawalerów tu będzie.

Margaretko Gratulacje :-) Super czyli nasz dzidzie waża tyle samo, niepotrzebnie się martwiłam.
Katerina moje piersi doceniły luksus. Dzisiaj nasmarowane, z ochraniaczami nie bolą :-) Dzięki za pamięć

Ostatnia edycja:
margeritka hihi dobre,no ale najważniejsze,że zdrowa dzidziunia jest a filmik może gdzieś dla nas wrzucisz tez byśmy sobie pooglądały kruszynkę Twoją :zawstydzona/y:

Hello Brzuchatki:) widzę,że wesolutko i niemalże "weselnie" tu dziś:)
Wszystkich dobrych wieści gratuluję kochane! Ja dziś z rana popędziłam do rehabilitantki, bo plecy dają się we znaki mimo że rok temu wstawili mi implant. Zresztą każda z Was myślę zaczyna odczuwać bóle jakieś. U mnie to wyglądało dośc poważnie dlatego chucham i dmucham na zimne. Tak więc za radą p. rehabilitantki zakupiłam wielką piłkę, na której będę ćwiczyć plus inne rozlluźniające ćwiczonka na plecki. Instruktaż przeszłam, mogę służyć pomocą w razie co;)

Dziewczyny dziękuje za gratulacje kochane jesteście.
mailuj no widocznie masze maluszki takie same ;-) lekarz powiedział ze waga odpowiednia do wieku wiec wszystko gra.
orchidea jesli sie naucze to filmik wrzuce bo na razie nie wiem co jak i gdzie;-) ale popatrze.
wydrusia nie ma co się martwić przez 3 tygodnie na pewno duzo urósł .

maqnio hehe już się na niej kolebię:) Całkiem całkiem powiem Wam, a te bujanko cos mi przypomina;) hhhihi

Wydrussia to wtedy który tydz byl?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
orchidea..no i taka scene przerwali..no ja cie...pisze pismo do polastu z zażaleniem:-)
sestina ja chyba sobie taka kupie..eh te kosmate mysli:-)
wyderko nie martw sie kochana, w tym wieku ciązowym dzieci rosną błyskawicznie a przez 3 tygodnie napewno maluszek podwoił swoja wage:*

Do góry