reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
mamucica masz rację menele zawsze dostają nawet darmowe przejazdy pociągami autobusami itd,,, echh jak byłam w UP to mi pani powiedziała,że jak mam maturę i małe doświadczenie mogę cytuję "sprzątać kibelki w biurach u ludzi którzy sie uczyli dalej" :(:( tylko ciekawe kto miał mi dać na studia jak rodzice za przeproszeniem też pieniedzmi nie sr.... :wściekła/y:

Daj spokój siostra nauczyłam sie z debilami nie dyskutować tylko olac to,bo szkoda nerwów moich a ona będzie sie z koleżaneczkami i tak śmiała,więc usmiech walnęłam podziękowałam jej za darmową poradę i wyszłam ;-) :tak:

Hahahaha chociaż jedną rzecz mam dobrą w sobie :-D :-D tylko ja nie zawsze jestem taka uprzejma,bo moja cierpliwość też ma swoje granice z reszta jak każdej z nas tutaj a tymbardziej teraz w dwupaczku a czasem w trójpaku :D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie tu przez parę dni i nie ma szans żebym nadrobiła prawie 150 stron:no: Piszecie w zatrwarzającym tępie. Bardzo ciekawa jestem co u was i jak poniedziałkowe wizyty, coś mi się kojarzy że Marzena może babcią zostanie? Wiadomo coś już na ten temat? Proszę o taki mini skrót najwazniejszych wiadomości, była bym bardzo wdzięczna:tak::tak::tak:
A ja miałam dziś wizytę u gina i jestem bardzo happy bo wszystko w jak najlepszym porządku:-):-)
Z tego co pamiętam, to weroniqe miała mieć dziś wizytę, i jeszcze ktoś.
Mam nadzieję ze już bez żadnych przeszkód będę mogła do was regularnie zaglądać.
Pozdrawiam cieplutko!!!

reklama
Do góry