reklama
mamucica masz rację menele zawsze dostają nawet darmowe przejazdy pociągami autobusami itd,,, echh jak byłam w UP to mi pani powiedziała,że jak mam maturę i małe doświadczenie mogę cytuję "sprzątać kibelki w biurach u ludzi którzy sie uczyli dalej" tylko ciekawe kto miał mi dać na studia jak rodzice za przeproszeniem też pieniedzmi nie sr....
Daj spokój siostra nauczyłam sie z debilami nie dyskutować tylko olac to,bo szkoda nerwów moich a ona będzie sie z koleżaneczkami i tak śmiała,więc usmiech walnęłam podziękowałam jej za darmową poradę i wyszłam ;-)
Hahahaha chociaż jedną rzecz mam dobrą w sobie tylko ja nie zawsze jestem taka uprzejma,bo moja cierpliwość też ma swoje granice z reszta jak każdej z nas tutaj a tymbardziej teraz w dwupaczku a czasem w trójpaku
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
Corin słyszysz ruchy, czy to brzmi jak plusk w wodzie??
To brzmi troche jakby sie w brzuchu przelewało. Ale w polaczeniu z tetnem dzis nabrala pewnosci ze to ruchy, bo byl bulgot, poczulam ruch i tetno sie wyciszylo (jakby bylo dalej), potem znow bulgot, ruch i wyrazniejsze tetno :-)
mmarta_only
Początkująca
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie tu przez parę dni i nie ma szans żebym nadrobiła prawie 150 stron Piszecie w zatrwarzającym tępie. Bardzo ciekawa jestem co u was i jak poniedziałkowe wizyty, coś mi się kojarzy że Marzena może babcią zostanie? Wiadomo coś już na ten temat? Proszę o taki mini skrót najwazniejszych wiadomości, była bym bardzo wdzięczna
A ja miałam dziś wizytę u gina i jestem bardzo happy bo wszystko w jak najlepszym porządku:-):-)
Z tego co pamiętam, to weroniqe miała mieć dziś wizytę, i jeszcze ktoś.
Mam nadzieję ze już bez żadnych przeszkód będę mogła do was regularnie zaglądać.
Pozdrawiam cieplutko!!!
Nie było mnie tu przez parę dni i nie ma szans żebym nadrobiła prawie 150 stron Piszecie w zatrwarzającym tępie. Bardzo ciekawa jestem co u was i jak poniedziałkowe wizyty, coś mi się kojarzy że Marzena może babcią zostanie? Wiadomo coś już na ten temat? Proszę o taki mini skrót najwazniejszych wiadomości, była bym bardzo wdzięczna
A ja miałam dziś wizytę u gina i jestem bardzo happy bo wszystko w jak najlepszym porządku:-):-)
Z tego co pamiętam, to weroniqe miała mieć dziś wizytę, i jeszcze ktoś.
Mam nadzieję ze już bez żadnych przeszkód będę mogła do was regularnie zaglądać.
Pozdrawiam cieplutko!!!
reklama