reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie!Kurczę mnie też się sni,że umawiam się z moimi byłymi i proponują mi randkę,sex - to chyba jakaś norma w ciąży:)heheh

reklama
Juz myslałam, ze tylko ja mam takie glupkowate sny...chociaż nie powiem czasami milo tak we śnie chociaż poflirtować:)

Orchidea, w razie czego to rece umyj dokladnie w domu..przed wizytą:):) może coś da! :-D

Uciekam suszyć włosy..bo muszę pozałatwiać resztę papierów do rodzinnego dla mężula..papa

Ostatnia edycja:
Witajcie lipcóweczki!

Veronique, Emkamek
gratuluję synusiów! Ależ się nam męsko zrobiło na forum :) Panny będą miały w czym przebierać ;) prawdę mówiąc to ja też mam takie ciche przeczucie na synka. No ale zobaczymy na ile prawdziwe. Jeszcze 1,5 tygodnia do następnej wizyty.

VERONiQUE gratuluję synka :-)
WYDRUSIA super, że dogadałaś się z mężem.Co na piśmie to na piśmie :-)
WISIENKO mam nadziehję, że nie przesadzasz z fryzurą;-)

A jak jesteśmy przy snach, to opowiem wam sen z mojej pierwszej ciąży. Jeszcze nie wiedziałam wtedy czy urodze chłopca czy dziewczynkę.
Śniło mi się że szłam z jakimś mnichem korytarzami starego klasztoru. Surowe mury, półmrok i co kilka metrów wielkie, ciężkie, solidne, drewniane drzwi.
Stanelismy przed jednymi i kazał mi wejść do srodka. Powiedział że za poł godziny po mnie wraca, a ja w tym czasie mam dokonać wyboru.
Weszłam do srodka a w pokoju były same lalki. Od razu jedna wybrałami chciałam wyjść, ale drzwi były zamkniete. Wiec usiadłam i zaczęłam gadać z inną lalką. Okazało sie ze ta "inna" lalka to dziewczynka i ma na imię Monika, i tak nam sie dobrze gadało, ze postanowiłam ją ze sobą zabrać. Ale kiedy mnich przyszedł kazał mi natychmiast wracać, szybko złapałam lalkę i w drzwiach zobaczylam ze trzymam w rękach chłopca, odwrociłam się a Monika płakała. Krzyknęłam jej tylko, że po nią wrócę.

Urodził się Sebuś, potem zaszłam w ciążę i od razu wiedziałam, ze będzie dziewczynka, ale mąż nie chciał się zgodzić na imię Monika, więc Aga ma tak na drugie ;-)

Pamietam ten sen do dzisiaj, mimo że tyle lat minęło, pamiętam go z najmniejszymi detalami.

Witam Lipcóweczki :)
A wiecie Dziewczynki jak to z tym becikowym jest?
Bo coś słyszałam, że w tym roku po raz ostatni wypłacają, ale to pewnie jakieś plotki.

A ja już drugi tydzień na zwolnieniu siedzę i leczę grypę. Ale na szczęście już ok i w poniedziałek do pracy. Powiem Wam, że wcale mi się nie chce już pracować. Szczególnie w te mrozy- wyjście z domu to istna makabra.

Pozdrawiam serdecznie

Monia jak mi się nie chce pracować,masakra,wczoraj zrobiło mi się słabo w pracy,wróciłam i pół nocy nie spałam tak mnie kręgosłup bolał

reklama
Orchidea bebe
2m3k94y.gif

Do góry