reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witajcie!Kurczę mnie też się sni,że umawiam się z moimi byłymi i proponują mi randkę,sex - to chyba jakaś norma w ciąży:)heheh

reklama
Juz myslałam, ze tylko ja mam takie glupkowate sny...chociaż nie powiem czasami milo tak we śnie chociaż poflirtować:)

Orchidea, w razie czego to rece umyj dokladnie w domu..przed wizytą:):) może coś da! :-D

Uciekam suszyć włosy..bo muszę pozałatwiać resztę papierów do rodzinnego dla mężula..papa

Ostatnia edycja:
Witajcie lipcóweczki!

Veronique, Emkamek
gratuluję synusiów! Ależ się nam męsko zrobiło na forum :) Panny będą miały w czym przebierać ;) prawdę mówiąc to ja też mam takie ciche przeczucie na synka. No ale zobaczymy na ile prawdziwe. Jeszcze 1,5 tygodnia do następnej wizyty.

VERONiQUE gratuluję synka :-)
WYDRUSIA super, że dogadałaś się z mężem.Co na piśmie to na piśmie :-)
WISIENKO mam nadziehję, że nie przesadzasz z fryzurą;-)

A jak jesteśmy przy snach, to opowiem wam sen z mojej pierwszej ciąży. Jeszcze nie wiedziałam wtedy czy urodze chłopca czy dziewczynkę.
Śniło mi się że szłam z jakimś mnichem korytarzami starego klasztoru. Surowe mury, półmrok i co kilka metrów wielkie, ciężkie, solidne, drewniane drzwi.
Stanelismy przed jednymi i kazał mi wejść do srodka. Powiedział że za poł godziny po mnie wraca, a ja w tym czasie mam dokonać wyboru.
Weszłam do srodka a w pokoju były same lalki. Od razu jedna wybrałami chciałam wyjść, ale drzwi były zamkniete. Wiec usiadłam i zaczęłam gadać z inną lalką. Okazało sie ze ta "inna" lalka to dziewczynka i ma na imię Monika, i tak nam sie dobrze gadało, ze postanowiłam ją ze sobą zabrać. Ale kiedy mnich przyszedł kazał mi natychmiast wracać, szybko złapałam lalkę i w drzwiach zobaczylam ze trzymam w rękach chłopca, odwrociłam się a Monika płakała. Krzyknęłam jej tylko, że po nią wrócę.

Urodził się Sebuś, potem zaszłam w ciążę i od razu wiedziałam, ze będzie dziewczynka, ale mąż nie chciał się zgodzić na imię Monika, więc Aga ma tak na drugie ;-)

Pamietam ten sen do dzisiaj, mimo że tyle lat minęło, pamiętam go z najmniejszymi detalami.

Witam Lipcóweczki :)
A wiecie Dziewczynki jak to z tym becikowym jest?
Bo coś słyszałam, że w tym roku po raz ostatni wypłacają, ale to pewnie jakieś plotki.

A ja już drugi tydzień na zwolnieniu siedzę i leczę grypę. Ale na szczęście już ok i w poniedziałek do pracy. Powiem Wam, że wcale mi się nie chce już pracować. Szczególnie w te mrozy- wyjście z domu to istna makabra.

Pozdrawiam serdecznie

Monia jak mi się nie chce pracować,masakra,wczoraj zrobiło mi się słabo w pracy,wróciłam i pół nocy nie spałam tak mnie kręgosłup bolał

reklama
Orchidea bebe
2m3k94y.gif

Do góry