reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Wyrazy wspóczucia Marzenko. Tak ciepło o niej pisałaś.
Mamucica własnie mam bepathen bo wyczytałam na forum, tylko jutro będę musiała jakiś stanik kupić. ale skąd taki rozmiar???? Piersi zaopatrzone, posmarowane więc teraz mam być lepiej. Mają luksusow wkłądki to niech zdrowieją. Póżniej będzie rossman ;-)

reklama
Marzenko przykro mi bardzo i szkoda ze nie doczekala dnia w ktorym mogla zobaczyc swojego wnuka :-( swiatelko dla Niej
[*]

ej laski piszecie o wadze dzieci a mi nigdy nie mowia ani wagi ani tetna i nigdzie to nie pisze. Teraz przycisne lekarke i zapytam o wage maluszka przynajmniej :wściekła/y:

Marzenko bardzo współczuję [*]

Tam gdzie bedę rodzić, jeśli jest planowna cesarka to odgórnie narzucają ZO. Zreszta przy SN tak samo, jeśli chcesz znieczulenie to od razu dają ZO. Nie wiem jak jest w przypadku takim jak twój, sestina.

wydrussia na szczęście w dzisiejszych czasach cesarki są bezpieczne dla dziecka

Marzenko bardzo współczuję
[*]

Tam gdzie bedę rodzić, jeśli jest planowna cesarka to odgórnie narzucają ZO. Zreszta przy SN tak samo, jeśli chcesz znieczulenie to od razu dają ZO. Nie wiem jak jest w przypadku takim jak twój, sestina.
Moja ginka sugeruje podpajęczynkowe czyli do kręgosłupa ale kazała mi się z neurochirurgiem skontaktować czy mogę takie po operacji. Jak nie to ogólne.

Idę na serialik:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a jestem wsciekła jak nie wiem bo nie mogłam z nim pojechac do Sosnowca , musze jutro rano byc w MOPSIE odebrac decyzje zeby mogli mi wypłacic jakies pieniadze , po za tym misiek martwił sie o mnie ze w moim stanie za bardzo bede to przezywac i denerwowac sie , ale na pogrzeb pojade musze tam byc , taka wspaniała kobieta musze sie z nia pozegnac MUSZE

Ale chyba podpajęczynówkowe jest groźniejsze w razie W dla kręgosłupa bo jednak przebija opone twardą a zzo nie ... :baffled: ja bym wolała zzo

reklama
Do góry