reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
psotka dobranoc i spijcie słodko :*:* i nie denerwuj się !!! Napewno dzidzia mam zdrowiutkie serduszko
marzenka jeśli uważasz ,że chcesz jechać i czujesz się na siłach to jedź ale żebyś nerwami nie ryzykowała bólu brzuszka czy coś ,,,
Teraz to sie pogubiłam z tymi znieczuleniami czyli ogólnie jest ich 3 ?? w postaci "bez usypiania" ??

Marzenko, trudno, że z Misiem nie pojechałaś ale może tak jest lepiej dla Ciebie i dzidzi. babcia na pewno nie chciałaby byś się narażała. Na pogrzeb pojedż tylko skonsultuj się z lekarzem czy nie powinnaś wziąc czegoś na uspokojenie. Jeżlei jesteś wierząca to się za nią pomódl, jeżeli nie to po prostu powspominam z córkami wszystko to co było dla Was najpiękniejsze. Dobrze, że masz dużo hormonów bo będziesz musiała zaopiekowac się teraz Miśkiem. Dla każdego faceta utrata mamy to wielka trauma. Ale pamiętaj najważniejsze jest byś teraz o siebie dbała! Bo babci już się nie pomoże a o dzidzię trzeba dbać! Choć czasem serce podpowiada coś innego...

Wydrussia Corin zaufajcie trochę lekarzom. Bez znieczulenia Was nie potną na pewno! Dajcie im podjąc jakąs decyzję;-)

Corin ciekawy artykuł, też mi się rozjaśniło:-) Ja kurka z moją epilepsją mam upośłedzony troche układ nerwowy i chyba lepiej nie korzystać z jakiegokolwiek. Ale co będzie to będzie.
Marzenko zrób jak uważasz. Każda decyzja będzie dobra :-)

reklama
maqnio słodkich snów Wam zyczymy :*:*
No i mi się troszkę rozjaśniło kurde i co tutaj teraz w sumie lepsze ?? cesarka czy naturalny bez znieczulenia ??
marzenka ale nie Twój misiek Cię porządnie przypilnuje chociaż czy on będzie miał do tego głowę :-( mailuj dobrze napisała skonsultuj się z lekarzem o jakieś tabl. na uspokojenie

Do góry