reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wisienka Jak ma 3D i normalne to co to za różnica na jakim sprzęcie zrobi i tak NFZ mu za program zapłaci. Po prostu spytaj, może wykaże dobrą wolę i zrobi 3D, żebyś miała lepsze widoki:) 3D warto nagrać bo tam laik wszystko rozróżni a na normalnym USG to trochę ciężko się połapać gdzie pępiowina a gdzie siusiak czy rączka.
Przynajmniej mnie trudno może Wy macie bardziej wyczulone oko:)

hanami dzięki:) Słodki tak samo jak rozbrykany. Teraz trochę mniej szaleje bo jakiś wirus go dopadł i bidoka gorączka męczy.
No to super, że bilet udało się przebukować i przylot do Polski się przybliżył:)

Ostatnia edycja:
reklama
Margeritko bolą tak jakbym wyszła z gołymi piersiami na wielki mróz. Są twarde i wielkie. I ci najdziwiejsze nie bolą gdy jestem na dworze tylko gdy jestm w domu , w ciepełku od dłuższego czasu. Może to też wina staników bo każdy jest przymały już? Normalnie C. kupił mi najdroższe chyba wkładki w życiu - 20 złotych- Pantena Chyba , że teraz wszystkie tyle kosztują. Muszę looknąc w Rosmanie.
Dobrze, że u mnie nie ma Reala. Spoiro oszczędzę na tej promocji ;-)
Mam za to miejsce do parkowania dla ciężarnych. Zaparkowaliśmy tak jak byłam w 2 miesiącu. Ale dumna wtedy byłam.
Mój małż, który tak gadał, że on nie chce znać płci ( namawiał nawet dzidzię do dywersji;-) ) Dzisiaj pęka z dumy. Nie wiedziałam, że dla faceta to takie ważne. Choć rękę dałabym sobie uciąc, że z dziewczynki też by się cieszył. Kolejna zakochana w nim dziewczyna ;-)
Hanami a przywieziesz nam truskawek??? Bo nas Em-ka wkurza cały czas. Słyszałaś te teksty o myszach? No ale jak nie będziesz mogła to zrozumiemy;-)

Ostatnia edycja:
Orchidea, to tak jak mój, zimą po Starym Rynku w samym t-shircie łaził, (na trzeźwo, żeby nie było;]) ludzie na niego jak na debila patrzyli i nic mu nie było, ja bym chyba wylądowała w szpitalu z zapaleniem płuc.

psotka może to jakies ala morsy ale lądowe hahaha
sestina boisz się ogólnego znieczulenia ?? a wogóle jeszcze takie dają przy cc ??? :szok:
mailuj są chyba tańsze wkładki

Ostatnia edycja:
Majluj każdy facet dumny z syna. Jedna z rzeczy w porzekadle (" dom postawić, drzewo zasadzić i syna spłodzić" ) spełniona. No i nazwisko (ród) będzie przekazane dalej:) Ot taka męska duma.
Mój też pękał z dumy jak mu się syn urodził.
Ale teraz cieszy się, że będzie "córunia tatunia"
W rossmanie na pewno wkładki będą tańsze.
A na brodawki bepathen najlepszy, polecam.

reklama
Do góry