reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
balkan a nie masz wiekszego apetytu po tym jak wypijasz siemię ?? Bo jak ja byłam młodsza to na apetyt zamiast tranu mama siostrze robiła,ale ona tego pic nie chciała i ja za nia wypijałam :-D

dziewczyny nie mowcie mi o snach, bo jak wam napisze co mi sie snilo to pomyslicie ze mam skrzywiona psyche :eek:
snilo mi sie ze corka od brata D miala jakies 14 lat i w szkole w klasie przy wszystkich uprawiala sex a pozniej chodzila w takim wielkim brzuchem ciazowym :eek::szok: nie wiem skad sie biora takiie rzeczy w mojej glowie :/ pozniej snila mi sie moja najlepsza kumpela, ze lazilam z nia po jakies gorach sama nie wiem po co. Takie bez sensu to bylo :crazy:

mailuj? lekarz ci powiedzial ze za duzo wazysz? tzn ze za duzo przytylas jak do tej pory czy ogolnie za duzo wazysz? bo ja tez juz mam +6 i sie martwie ze mnnie zrabie i narzuci diete :rofl2:

Corin, usmiałam się strasznie z odpytywania z tabliczki mnożenia, ,,na jakim kanale mamy cartoon network" hehehe:) Wymiękam!

Mailuj, zgadzam się z siostrą, on ma jakąś lewą wagę;))

mailuj, gratulacje. Już się nie odzywam z moimi przewidywaniami, bo znow się pomyliłam :-D

em_ka
, ani przez moment nie zalowałam, ze zaczełam to spisywać, wiec jak tylko ci sie chce to polecam :-) Zastanawiam się tylko czy jest jakis sposób, żeby to zapisać na dysku, albo na płycie... Szkoda by było to utracić.

reklama
mozesz zaznaczyc po kolei wszystkie strony i dajesz kopiuj a pozniej wklejasz w wordzie, Sporo roboty ale jak chcesz to ja ci to moge zrobic a pozniej wyslac bo czasami tak siedze i sie nudze to przynajmniej cos porzystecznego bym miala do zrobienia :-D a pozniej tylko na bierzaco bys sobie to edytowala po kazdym wpisie na bloga

Do góry