reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

mailuj to sobie idz prywatnie zeby dokladniej zobaczylu co jest :-D bo teraz to cie chyba niezadowala wynik 51 % pewnosci :-) ale nie martw sie, jesli chlopczyk to parka bedzie, w sumie fajnie :-) ja tez niby za dziewczynka za dziewczynka i tak bym chciala, ale jak wyjdzie chlopczyk to tak samo kochac nad zycie bede.

Corin czytam tego bloga i rozesmialam sie na texcie ze Sebus zmiescil 1.5 l wody mineralnej w literatce :-D megaaaaaaaa podsunelas mi fajny pomysl, tez tak trzeba zrobic, pozniej super wspomnienia dla ciebie i dla dzieciakow jak podrosna :-D

reklama
Mailuj, to super, że z dzidzią wszystko OK. A specjalnie dla Ciebie, ale też i dla mnie powinniśmy założyć wątek, jak nie za dużo przytyć w ciąży..... ja na razie ograniczyłam pieczywo.... no i muszę te pączki wydać, bo mi zapach po całym domu się rozchodzi.....

Mamucica, ja na zaparcia wieczorem zalewałam wrzatkiem siemie lniane i rano na czczo piłam.... kiwi też nieźle działają....

em_ka w pierwszej ciąży to generalnie różnicy nie ma ale w drugiej to jakoś podświadomie człowiek myśli o parce.
Oczywiście najważniejsze żeby zdrowe i kocha się tak samo mocno niezależnie czy jest siusiak czy nie ma:)

balkan dzięki mam w domu siemię więc spróbuję. Choć to niezbyt dobre, nieee? Pijesz sam napar, bez tych pesteczek?

Mailuj, no to gratuluję zdrowego synusia:)

Mamucica, ja wcinam codziennie musli wielozbożowe z jogurtem, pije acitmele, jem duuuużo owoców i piję 2 litry wody, bez tego bym nie wyrobiła...

Emka ja byłam prywatnie. Mój lekarz po prostu mówi o pakiecie kontrolnym-51%, ale 10. marca pójdę jeszcze do innego lekarza, tym razem państwowego;-)
Balkan ja od dzisiaj nie jem słodyczy i więcej się ruszam. Jakieś strasznej diety stosować nie będę.A klub możemy założyć
Tylko mnie martwi, że on jest mały. Choć 350 gr to trochę mało, choć długi jest normalnie

ja polecam śliwki suszone- kilka dziennie i no problemos hihi i duzo surowych warzyw

psota wczoraj doczytałam się że masz na 15 termin:)jak i ja:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pippi dzięki za wyjaśnienie :-D :tak:
mailuj gratki wielkie !! Więc parka będzie ,super :-D
mamucica ja pije wodę rano a na wieczór jabłko jem i jakoś idzie,a też miałam straszne z tym problemy :-(

Mailuj, a dlaczego tak Ci powiedział? Przecież przytyłaś tylko 4 kg w ciąży, to chyba nie jest dużo.

Co do chorobowego, to mój od początku ciąży wypisuje na życzenie.

reklama
Mamucica, to siemię piję ze wszystkim - pyszne nie jest, ale to wystarczy zalać łyżkę siemienia na noc, więc dużo tego nie jest....

Mailuj, ja od wczorajszych pączków mam postanowienie 0 słodyczy - co do ruchu to się musi cieplej na spacery zrobić, bo niestety mam zakaz ćwiczeń... :(

Do góry