reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
psotka masz rację :-D :-D
Corin już sobie zakładeczkę zrobiłam będę czytała napewno :tak: :-D
Właśnie czas do męża zadzwonić,czy nie zamarzł cholera w tej robocie

witam kochane:-)dzzis znowu mam na 18.30 zajecia:wściekła/y:ale upatrzylam sobie fajne spodenie wprawdzie nie ciazowe ale pochodze w nich jeszcze troche. Śnilo mi sie ze zabilam kogos i wychowywalam dzieci tych ludzi:szok:
Wczoraj nam oznajmili ze mamy do 5 kiwetnia zrobic praktyki nie majac wolnego dnia, ja naszczescie jestem zwolniona bo kiedys mialam staz w domu pomocy spolecznej tylko musze poszukac dzienniczka i z glowy bedzie:-D

Witajcie Kochane!Dawno mnie nie było,dopadła mnie jakaś chandra w sumie chyba fochy ciążowe . Przedwczoraj byłam u lekarza z wynikami testu potrójnego,powiedział,że wszystko ok,teraz czeka mnie usg połówkowe narządów dziecka tak chyba się nazywa w PL wykonywane w 22 tyg ciąży.Maluszek zaczął się ruszać jakieś 2 tyg temu,cóż za cudne uczucie:)aa i przybrałam tylko 4,5 kg od początku ciąży też super i oby tak dalej.Cieszę się,że jak na mój wiek badania są ok,ryzyko Downa praktycznie 0.Jedno co mnie dobija to stosunki w pracy,ale pocieszam się,że już niedługo,może uda się pójść na zwolnienie jak już nie będę wyrabiać.Ehhh:)

anulka :* no tez masz sny nie ma co :-D może Ty za mało wypoczywasz ?? :-D
mimi :* super,że badania wyszły ok! To idź na zwolnienie i będziesz miała spokój ;-) wypoczniesz w domciu sobie
wisieńka :* wyspana?? :-D

Hehe niestety tutaj nie jest to takie proste jak w PL,nie dają zwolnień ,ale jak będę w 7 miesiącu i będzie mi ciężko przekonam lekarza,żeby dał mi parę dni.Narazie staram się być wielkim udawaczem,a w duszy myślę sobie "mam was gdzieś" i z takim nastawieniem jest mi lżej.Jeśli czegoś nie mogę zrobić to po prostu nie mogę i tyle i nikt nie ma prawa ode mnie wymagać bym skakała na wysokości lamperii.Niestety moja managerka jest typową brzydko powiem suką.Cóż zrobić.Pracować trzeba bo kasa potrzebna.

hej laseczki:) ja tez do 9 spalam jak nigdy...dzidziola juz czulam w niedziele w poniedzialek wczoraj tez jakby sie ruszyl oby tego wiecej:) Jutro wizyta juz doczekac sie nie moge:) kolezance sie dzidzius odwrocil i nie wie co nosi:)oby mi sie pokazalo:)

reklama
Smacznego :tak: to szykuj śniadanie i czekaj z nami na wieści od mailuj :-D mam nadzieję,że i do Ciebie e-mail doszedł ;-)
mimi a nie doczytałam,że Ty nie w Pl sorry.No ale kurde to też dziwne ,że tak ciężko kobietom w ciąży ze zwolnieniem,, ja nie pracowałam przed ciążą więc nawet nie wiem jak to w sumie u nas tutaj w kraju wygląda.

Ostatnia edycja:
Do góry