reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
psotka masz rację :-D :-D
Corin już sobie zakładeczkę zrobiłam będę czytała napewno :tak: :-D
Właśnie czas do męża zadzwonić,czy nie zamarzł cholera w tej robocie

witam kochane:-)dzzis znowu mam na 18.30 zajecia:wściekła/y:ale upatrzylam sobie fajne spodenie wprawdzie nie ciazowe ale pochodze w nich jeszcze troche. Śnilo mi sie ze zabilam kogos i wychowywalam dzieci tych ludzi:szok:
Wczoraj nam oznajmili ze mamy do 5 kiwetnia zrobic praktyki nie majac wolnego dnia, ja naszczescie jestem zwolniona bo kiedys mialam staz w domu pomocy spolecznej tylko musze poszukac dzienniczka i z glowy bedzie:-D

Witajcie Kochane!Dawno mnie nie było,dopadła mnie jakaś chandra w sumie chyba fochy ciążowe . Przedwczoraj byłam u lekarza z wynikami testu potrójnego,powiedział,że wszystko ok,teraz czeka mnie usg połówkowe narządów dziecka tak chyba się nazywa w PL wykonywane w 22 tyg ciąży.Maluszek zaczął się ruszać jakieś 2 tyg temu,cóż za cudne uczucie:)aa i przybrałam tylko 4,5 kg od początku ciąży też super i oby tak dalej.Cieszę się,że jak na mój wiek badania są ok,ryzyko Downa praktycznie 0.Jedno co mnie dobija to stosunki w pracy,ale pocieszam się,że już niedługo,może uda się pójść na zwolnienie jak już nie będę wyrabiać.Ehhh:)

anulka :* no tez masz sny nie ma co :-D może Ty za mało wypoczywasz ?? :-D
mimi :* super,że badania wyszły ok! To idź na zwolnienie i będziesz miała spokój ;-) wypoczniesz w domciu sobie
wisieńka :* wyspana?? :-D

Hehe niestety tutaj nie jest to takie proste jak w PL,nie dają zwolnień ,ale jak będę w 7 miesiącu i będzie mi ciężko przekonam lekarza,żeby dał mi parę dni.Narazie staram się być wielkim udawaczem,a w duszy myślę sobie "mam was gdzieś" i z takim nastawieniem jest mi lżej.Jeśli czegoś nie mogę zrobić to po prostu nie mogę i tyle i nikt nie ma prawa ode mnie wymagać bym skakała na wysokości lamperii.Niestety moja managerka jest typową brzydko powiem suką.Cóż zrobić.Pracować trzeba bo kasa potrzebna.

hej laseczki:) ja tez do 9 spalam jak nigdy...dzidziola juz czulam w niedziele w poniedzialek wczoraj tez jakby sie ruszyl oby tego wiecej:) Jutro wizyta juz doczekac sie nie moge:) kolezance sie dzidzius odwrocil i nie wie co nosi:)oby mi sie pokazalo:)

reklama
Smacznego :tak: to szykuj śniadanie i czekaj z nami na wieści od mailuj :-D mam nadzieję,że i do Ciebie e-mail doszedł ;-)
mimi a nie doczytałam,że Ty nie w Pl sorry.No ale kurde to też dziwne ,że tak ciężko kobietom w ciąży ze zwolnieniem,, ja nie pracowałam przed ciążą więc nawet nie wiem jak to w sumie u nas tutaj w kraju wygląda.

Ostatnia edycja:
Do góry