reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wtedy oczywiscie mala piła herbatkę..nie wiem czy słusznie..ale wydawalo mi się, że jej też chce sie pić..a było wtedy gorąco:)
orchidea, no muszę troszkę sie zatuszować..bo ostatnio mialam dzień siedzenia przed lustrem i gniecenia (oczywiśćie tylko ja widzę co i gdzie gnieść) zawsze sie z siostrą smiejemy, że my to musimy sie zawsze troche oszpecić, bo jak nie to drzwiami i oknami adoratorzy hahaha (trzeba sobie jakis tłumaczyć) to jest moja zmora..i do tego mam takie światełka mocne przy lustrze, że jak je zapalę to wszystko widać hehe i wtedy juz nei moge się powstrzymać..chociaz pryszczy to ja nigdy nie mialam..raz na rok mi może wyskoczy coś:)

Ostatnia edycja:
reklama
...Wszystko na tip top szpilki makijaż wszystko na tip top i dzień jest nasz "ale nie mój" każdy dzień jest Twój kiedy always masz... spójrz sama wszystko wchłania mega ochrona zapewniona sprawdzmy to super co jesteś piękna teraz o... :D

Orchidea ja też :-) mam bluzke z nim galotki:-) kiedys mialam mega skarbonke ale się zbiła:-( no i moja piesinka wabi sie Tweety :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sestinka :*:*:* słonko wyspana ??? dodi no własnie ja od pudru miałam i teraz narazie kremik nivea mam nadzieję,że to tylko hormony i się wszystko unormuje :zawstydzona/y: wydrusia haha spiewnik załozymy reklam,jej mój Tomek sie patrzy na mnie jak na głupią i mi gada "dobrze,że tego codziennie nie widzę" :-D

Wyspana i firana nawet wyprana hiih. Gości mam dziś to pogoniłam mężula , a co! Wziął wolne to niech się wykaże :)

Ja używam od jakiegoś czasu tylko revlon color stay.. i jestem zadowolona..jest bez tłuszczu:) ale zamawiam tylko z neta, od sprawdzonego sprzedawcy..bo w sklepie sobie liczą prawie dwa razy więcej za niego:) Dobra teraz juz naprawde idę!

Oooo no widzisz u mnie to jak Zakon w domu bo rzadko mamy gości ,cała moja rodzinka tyle km ode mnie ... tylko znajomi z pracy od męża czasem wpadają a teraz kuźwa już mniej bo przecież się nie pali u nas itd do bani z takimi znajomymi wydrusia a gdzie mas kotecka :-D ? emcia tez lubi bajki pewnie jak wróci to dołączy haha

Nasi znajomi niepalący i dzieciaci więc generalnie podobny "etap". Chociaż koleżanka mimo ze ma półtoraroczna małą zazdrośnie zerka na moj brzuszek mówiąc- a ja jak byłam....:)

reklama
Do góry