reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wydrusia dziękuję
22xlzo.gif
ale weź bo powiedzą dziewczyny ,że ja dziecko jestem haha sestinka noo tj najlepsze a bo jak ja byłam,a bo mój poród to tak bolał,że juz współczuje Ci a mnie szlak trafia jak to słyszę

reklama
a ja bym chciała teraz byc w centrum uwagi a nie po raz drugi przerabiać "stan" kolezanki....Bo wiernie słuchałam jak była w ciąży ehh

Ale wiesz,że tak już jest ,jak byli moi rodzice i piekłam z mama rogaliki,wpadła sąsiadka przywitać sie z nimi itd,, no ale była wcięta lekko %%% i tak mi cisnienie podniosła cały czas gadała o swojej córce i o dwóch poronieniach i że ja mam nie byc pewna do końca porodu a nawet dalej ze dziecko będzie zdrowe :wściekła/y: aż moja mama mówi idź dziecko mi po piwo i kup litr mleka ale tata mój nie załapał i mówi już ja idę albo też miał cisnienie na nią wielkie

Sestina widać że ona chce być wciąż w centrum uwagi :wściekła/y: zamiast cie wysłuchać i pomóc to biadoli o tym co było jakis czas temu:wściekła/y: nie wytrzymałabym z nią :-) Orchidea każda z nas ma coś z dziecka my akurat lubimy tą bajkę :-)

orchidea, włączyłam jeszcze kompa specjalnie, żeby ci coś powiedzieć.. No to powiem.. nie używaj kremu nivea teraz na mróz na dwór..ktoś kto sie na tym zna to mi to powiedział..bo on ma w składzie głównie wodę i na mrozie, możesz odmrozic sobie buzię! a zwłaszcza na takim dużym mrozie jak teraz..wiec może kup specjalny krem na zimę, który nie ma w skł tyle wody:) ja mam np neutrogena, na bardzo suchą skóre..on jest na zimę:) no to powiedzialam co wiedziałam, teraz spadam!

"Zapomniał wół jak cielęciem był" no i trochę taktu by się przydało niektórym. A ja robię swoje- pięknie się wystroję dziś dla tych moich gości, brzusio wypne:)i do przodu hihi

dodka ja w domciu nivea a zgadzam na dworek mam neutrogene i do rąk też ten kremik jak pracowałam w Szwecji wypróbowałam super jest ale dziekuję za radę :*:*:*:*

reklama
orchidea, a widzisz, myślałam, ze coś mądrego powiedziałam haha (ale dobrze, że o tym wiesz) bo tak sie malowalam i sobie myślę o tym kremie nivea:-D:-)

ja też w domku lubie nivea, zwlaszcza na noc:)

Do góry