reklama
Ale wiesz,że tak już jest ,jak byli moi rodzice i piekłam z mama rogaliki,wpadła sąsiadka przywitać sie z nimi itd,, no ale była wcięta lekko %%% i tak mi cisnienie podniosła cały czas gadała o swojej córce i o dwóch poronieniach i że ja mam nie byc pewna do końca porodu a nawet dalej ze dziecko będzie zdrowe aż moja mama mówi idź dziecko mi po piwo i kup litr mleka ale tata mój nie załapał i mówi już ja idę albo też miał cisnienie na nią wielkie
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Sestina widać że ona chce być wciąż w centrum uwagi zamiast cie wysłuchać i pomóc to biadoli o tym co było jakis czas temu nie wytrzymałabym z nią :-) Orchidea każda z nas ma coś z dziecka my akurat lubimy tą bajkę :-)
dodi_misia
Fanka BB :)
orchidea, włączyłam jeszcze kompa specjalnie, żeby ci coś powiedzieć.. No to powiem.. nie używaj kremu nivea teraz na mróz na dwór..ktoś kto sie na tym zna to mi to powiedział..bo on ma w składzie głównie wodę i na mrozie, możesz odmrozic sobie buzię! a zwłaszcza na takim dużym mrozie jak teraz..wiec może kup specjalny krem na zimę, który nie ma w skł tyle wody ja mam np neutrogena, na bardzo suchą skóre..on jest na zimę no to powiedzialam co wiedziałam, teraz spadam!
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Pewnie Sestinka niech patrzą:-)
Wisieńka
Orchidea za późno juz spiewam
sestina przewczytała, ze firanka wyspana
A ja smażę ogórki do zupki i az łykam potoki slinki
sestina przewczytała, ze firanka wyspana
A ja smażę ogórki do zupki i az łykam potoki slinki
reklama
dodi_misia
orchidea, a widzisz, myślałam, ze coś mądrego powiedziałam haha (ale dobrze, że o tym wiesz) bo tak sie malowalam i sobie myślę o tym kremie nivea:-)
ja też w domku lubie nivea, zwlaszcza na noc
ja też w domku lubie nivea, zwlaszcza na noc