reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć dziewczyny :-)
Wróciłam z zakupow... Pojechałam z rana do auchan, oglądałam tam te buteleczki o ktorych rozmawiałysmyw w weekend, nawet włożyłam 2 do koszyka i szczotke do czyszczenia ich, a potem je wyjełam. Jakos nie potrafiłam się przemuc zeby kupić.

Z Auchan pojechalam do szmateksu bo dostalam smsa ze juz wiosenne rzeczy mają i znow nic nie kupiłam, wszystko albo "dziewczyńskie" albo "chłopczynskie" (jak mówią moje dzieci ;-) ) a ponieważ nie wiem co za człowiek się u mnie ukrywa, wyszłam z niczym i nieszcześliwa...

Co do późnego wstawania, ja nie umię i nie lubię długo spać. Codziennie wstaję o 6 (nawet w niedzielę.) Jak juz sie obudzę to nie ma siły któraby mnie zatrzymała w łózku. Meczy mnie lezenie ;-) Wolę rozsiąść się na rogowce i poczytać niz leżeć w łóżku.

reklama
czyli widzę są dwie metody liczenia:-) ja tak jak danuska i wisienka uważam że 20 już skończyłam i jestem teraz w 21, tak mi gin tłumaczyła

ja też się smaruję od ok 4 miesiąca, ale olewam te mega drogie kremy, bo jestem zdania, ze jak zwykły nie pomoże, to ten super drogi też nie bardzo :-)
na razie miałam Ziaji - seria Mamma Mia i teraz mam Pharmaceris, nie pamiętam nazwy, ale jakoś Ziaja mi bardziej odpowiadała.... smaruję się też po kąpieli oliwką

tylko ja nie jestem z tych zdyscyplinowanych, więc smaruję się jak mi się przypomni... pewni średnio raz na dwa dni.... o efektach pogadamy w lipcu ;-)

Ja też nie mogę za długo spać jakoś tak niewygodnie mi w łózku. Szczególnie teraz gdy spać mogę ile wlezie. Pewnie jak wrócę dopracy i nocnego pisania to mi tego zabraknie. Kurka macie jakiś pomysł na prezent na rocznicę ślubu? Mam 13-tą 7 marca i małżowi nie wiem co kupić

A ja zmieniłam suwaczek i w obliczeniach poszłam o tydzień do przodu. Na tamtych miałabym dziś 19, 5. Ale tamte chyba prawidłowe bo wyprezdziłam Wisienkę, która ma wcześniejszy termin;-)

Ello Wisienko

Ostatnia edycja:
mailuj, ja mojemu kupiłam szlafrok :/ Wiem ze mało rocznicowy prezent ale on strasznie chciał, taki gruby i misiowy ;-) (ten szlafrok oczywiscie ;-) )

Ja też nie wiem jak patrzec na te tygodnie. Cały czas myślałam że jak jest 18t i 3 d to to juz się liczy jako 19 tydzien, a gin mi wpisuje w karte ciazową skonczone tygodnie, czyli, ze 18. No i chyba tego bedę się trzymać, bo jak urodzę w 39t i 1d to bedzie ze urodzilam w 39 a nie w 40 tyg. Zagmatwane to :-D

Ostatnia edycja:
Sluchajcie chcialam sie Was zapytac kobietki bo mialam przed wczoraj bofdajze tego nieszczesnego dentyste... i dzisiaj wypadlo mi wypelnienie ... ale to wypelnienie bylo tylko wypelnieniem zdrowego zeba abym nie czula dyskomfortu z dziurki ktora mi wywiercila i to cos mi wypadlo na dodatek zadzwonilam do klinkiki to mi babka powiedziala ze niestety musi owdolac moja czwartkowa wizyte bo Pani doktor zachorowala ...:| nie znam innego dentysty a wozyta bedzie dopiero za poltora tygodnia kolejna cos sie stanie z tym zebem ? :/
Niby to zdrowy zab i w sumie niepotrzebnie go rozwiercila i ta dziurka teraz nie jest WIELKA ale jednak jest:/ jak patrzylam tam lusterkie mto jeszcze taka cienka wartstwa tego bialego laku jest :/ moxze jakos ptrzetrzymam

A mi wpadła reklama do głowy chodze po domu i śpiewam "spzilki,makijaż,,,,, każdy dzień jest Twój kiedy alaways masz" hahahahaha kurde ja mam serio w tym zębie gaz jakis rozweselający

reklama
Do góry