reklama
dodi bo bardzo mądrze napisałaś !!! i fajnie,że pomyślałaś o tym malując się ;-) wisieńka haha no widzisz jednak mamy dziś hit dnia o alwaysach.Dobrze zrozumiałam podsmażasz ogórki do zupki?? kurde ja tak nie robię dawaj przepis na ogórkową Twoją sestinka :* i udanej wizyty bez nerwów
a mnie w ogóle ogórki nie kręcą
Sestina pewnie nie daj się, uch jak ja nie znoszę takich - "a jak ja byłam w ciąży...." - no to byłaś, super, a teraz ja jestem a każda ciąża inna
a już zwłaszcza takiego biadolenia " zobaczysz jak przytyjesz, a jak ci piersi obwisną, a jak się urodzi dziecko to nie prześpisz żadnej nocy" niektóre to jakiegoś jadu nabierają, ale to pewnie z zazdorści
Sestina pewnie nie daj się, uch jak ja nie znoszę takich - "a jak ja byłam w ciąży...." - no to byłaś, super, a teraz ja jestem a każda ciąża inna
a już zwłaszcza takiego biadolenia " zobaczysz jak przytyjesz, a jak ci piersi obwisną, a jak się urodzi dziecko to nie prześpisz żadnej nocy" niektóre to jakiegoś jadu nabierają, ale to pewnie z zazdorści
gon1a
Fanka BB :)
tylko poszlam obiad zrobic i juz 5 str do czytanie litosci
co do zakupow dla dziecka jestem przesadna a jesli chodzi o butelki zdarzycie kupic jak dziecko przyjdzie na swiat
co do smarowania to ja co drugi, trzeci dzien sie smaruje, juz widac pozostałosci po I porodzie, a czy beda nowe sie okaze
lece mozek artoszki juz doszły bo mi slinka leci, ja dzis zrobilam pulpety ze szpinakiem pierwszy raz
do tej pory nie lubilam go a dzis bym wszystko zmiotła z patelni, mniaaam
ja tez nie lubie długo spac w łóżku a teraz mala do przedszkola to najpozniej 7 wstajemy, generaonei moj małż lubi spac długo kiedys go psrawdzialm do 11 spal wzielam mala cichutko bylismy zeby go nie budzic generalnie to mala nie da pospacCześć dziewczyny :-)
Wróciłam z zakupow... Pojechałam z rana do auchan, oglądałam tam te buteleczki o ktorych rozmawiałysmyw w weekend, nawet włożyłam 2 do koszyka i szczotke do czyszczenia ich, a potem je wyjełam. Jakos nie potrafiłam się przemuc zeby kupić.
Z Auchan pojechalam do szmateksu bo dostalam smsa ze juz wiosenne rzeczy mają i znow nic nie kupiłam, wszystko albo "dziewczyńskie" albo "chłopczynskie" (jak mówią moje dzieci ;-) ) a ponieważ nie wiem co za człowiek się u mnie ukrywa, wyszłam z niczym i nieszcześliwa...
Co do późnego wstawania, ja nie umię i nie lubię długo spać. Codziennie wstaję o 6 (nawet w niedzielę.) Jak juz sie obudzę to nie ma siły któraby mnie zatrzymała w łózku. Meczy mnie lezenie ;-) Wolę rozsiąść się na rogowce i poczytać niz leżeć w łóżku.
co do zakupow dla dziecka jestem przesadna a jesli chodzi o butelki zdarzycie kupic jak dziecko przyjdzie na swiat
moj gin tak samo liczyczyli widzę są dwie metody liczenia:-) ja tak jak danuska i wisienka uważam że 20 już skończyłam i jestem teraz w 21, tak mi gin tłumaczyła
ja też się smaruję od ok 4 miesiąca, ale olewam te mega drogie kremy, bo jestem zdania, ze jak zwykły nie pomoże, to ten super drogi też nie bardzo :-)
na razie miałam Ziaji - seria Mamma Mia i teraz mam Pharmaceris, nie pamiętam nazwy, ale jakoś Ziaja mi bardziej odpowiadała.... smaruję się też po kąpieli oliwką
tylko ja nie jestem z tych zdyscyplinowanych, więc smaruję się jak mi się przypomni... pewni średnio raz na dwa dni.... o efektach pogadamy w lipcu ;-)
co do smarowania to ja co drugi, trzeci dzien sie smaruje, juz widac pozostałosci po I porodzie, a czy beda nowe sie okaze
lece mozek artoszki juz doszły bo mi slinka leci, ja dzis zrobilam pulpety ze szpinakiem pierwszy raz
do tej pory nie lubilam go a dzis bym wszystko zmiotła z patelni, mniaaam
balkan
ło Matko!
ale żeście naprodukowały..... do mnie przyszła najpierw Teściowa w odwiedziny potem poszłam na zakupy, zjadłam wczorajsze cannelloni i teraz zabieram się za coś słodkiego - jak to coś wyjdzie, to się pochwalę i Was zaproszę.....
Majluj, a'propos prezentu na rocznicę, to ja na ostatnią - 10tą kupiłam mężowi motocykl tak mówimy.... bo oczywiście do zakupu trzeba się było troszkę przygotować.... a zazwyczaj to kupuję perfumy albo jakąś dobrą butelkę whisky....
ja się smaruję Mustelą od kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży - może pomoże, może nie.... ale mam nadzieję, ze rozstępy mi sie nie porobią....
biorę się do pieczenia / smażenia....
ale żeście naprodukowały..... do mnie przyszła najpierw Teściowa w odwiedziny potem poszłam na zakupy, zjadłam wczorajsze cannelloni i teraz zabieram się za coś słodkiego - jak to coś wyjdzie, to się pochwalę i Was zaproszę.....
Majluj, a'propos prezentu na rocznicę, to ja na ostatnią - 10tą kupiłam mężowi motocykl tak mówimy.... bo oczywiście do zakupu trzeba się było troszkę przygotować.... a zazwyczaj to kupuję perfumy albo jakąś dobrą butelkę whisky....
ja się smaruję Mustelą od kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży - może pomoże, może nie.... ale mam nadzieję, ze rozstępy mi sie nie porobią....
biorę się do pieczenia / smażenia....
Wisieńka
orchidea robię tak zwyczajnie. Warzywka jakie chcesz i w tym tarta marchewka gotuje do miękkości ja z rosołkiem, można na kostce wędzonej lub zwykłej. Ogórki trę i podmażam na masełku prawdziwym i chlup do miekkich warzyw. Potem zabielam smietana zaklepana mąka i na koncu koperek. I gotowe.... kiedy always masz;-)
pippi mnie ogórki średnio kręca ale ogórkowa juz tak:-)
Kiedys gotówałam taką z zielonego ogorka, krem. Tez dobra
gon1a szpinaczek zdrowy ma duzo żelaza to smacznego zycze
balkan witanko
pippi mnie ogórki średnio kręca ale ogórkowa juz tak:-)
Kiedys gotówałam taką z zielonego ogorka, krem. Tez dobra
gon1a szpinaczek zdrowy ma duzo żelaza to smacznego zycze
balkan witanko
danuska
To ja też już nie jestem nierobem ;-) Wstawiłam pranie, pozamiatałam, ogarnęłam kuchnię i od raz lepiej się czuje.
No i zadzwoniłam do przychodni, zapisałam się na połówkowe na 3 marca, ale się cieszę, bo u mojego mam dopiero 16. :-):-)
No i zadzwoniłam do przychodni, zapisałam się na połówkowe na 3 marca, ale się cieszę, bo u mojego mam dopiero 16. :-):-)
margerita126
orchidea ..mailuj nie mam dziś imien chociaz pewnie powinnam własnie dzis je obchodzić bo to chyba 1 raz jest Małgorzaty od listopada.... przeniosłam się na 13 lipca bo wtedy cieplutko pogrilować mozna i takie tam;-) Wiec w tym roku griluje z maleństwem na ręku:-)
reklama
danuska
No tak, ja też mam nadzieje w lipcu pogrillować... eeeh rozmarzyłam się, działeczka, grill i dzidziuś,