reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Anula Ty to masz faktycznie niezłe pomysły,może weź posmaruj czymś bez alkoholu :-D psotka ojj racja racja wydrusia a co to za rasa ?? bo pod kołderką to mało widziałam hahaha (ale to zabrzmiało) :-D Pippi nie martw się ja też nie znam płci jeszcze i tak myślę czy mi powie w marcu czy nie haha hanami jeśli czujesz słonko,że jak dotykałaś bolał to idź dzisiaj skontroluj dla samej siebie przecież to normalne,że martwimy się o nasze skarbeńki ;-) Veronique hmm no nie wiem mi robi za każdym razem USG trudno powiedzieć czemu Twoja Ci nie będzie robiła

Ostatnia edycja:
reklama
Psota a jaka wybrzydnisia :-D obiadek dlA niej codziennie:D jak są kotleciki to 1 więcej:-) ziemniaki z masełkiem :tak: paróweczki drobiowe :-) itd ;-)

Orchidea jest to panienka :-D rasy west(powinna byc biała i mieć włosy ale poszla za ojcem i jest ciemna i ma długa sierść)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Dziewczyny :-) Ja własnie wróciłam z przychodni. Zaniosłam mocz i zrobiłam krew na cukier przy okazji. Dzisiejsze łapanie porannych siuśków to była masakra. najpierw cała noc martwiłam się by przypadkiem nie zrobić siku na śpiąco. Pózniej postanowiłam, ze wezmę prysznic przed sikaniem. I tak ten mój pęcherz i mózg musiał wytrzymać szum wody, mycie głowy i itp;-) Ale co za przyjemnośc była jak zaczęłam robić co do mnie należy;-). Wyniki do odebrania o 17, usg za 22 godziny. Ale coś czuję, że i tak płci nie poznam. Nie wiem dlaczego tak myślę, mam nadzieję że się mylę. Jeżeli tak się stanie wtedy zostanie mi czekanie w kolejnych tygodniach i oczywiście werdykt mojej wyroczni - Margeretki, która powiedziała, że to chłopak ;-) Margaretko a czy ty dzisiaj nie masz imienin przypadkiem???? Możesz się przyznać i tak nie zdążymy dojechać;-)
Orchidea skoro zasłużył to oberwał;-) Widocznie zasłużył ;-)

orchidea akurat ten pomysl byl sredni:szok:posmarowalam ale piecze jak cholera kaleka jestem za kazdym razem jak gole nogi wracam ze znakiem obecnie mam 4 strupy:wściekła/y:teraz juz uciekam bo za godz musze wyjsci a najpierw zjesc i takie tam, cieplutko sie trzymajcie:-)

veronique - a masz już umówiony termin połówkowego? bo mi powiedziała, żeby zrobić między 20 a 22 tyg, to ty akurat będziesz w 20 na wizycie hmmm zapytaj ją po prostu może

mailuj cześc nasza "ostojo spokoju" :*:* :-) może powie kochana a jak nie to damy radę no innego wyjścia nie będziemy miały ... tez własnie margaretki pytałam czy ma imieniny ale nie napisala mi :-D Anula 3maj się kochana i ostrożna bądź !!!

Hanami, lepiej dmuchać czy tam chuchać na zimne, jak już masz wizyte dzisiaj na 1 to idź.

Wydrussia, no właśnie, ja mam westi i jest biała jak śnieg. Co do jedzenia, to wcina wszystko;)

Mailuj, witaj kochana:)

reklama
Do góry