reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

orchidea, no tak ,ale jestesw 19 tyg, a ja byłam na usg w 21 i mi nie powiedział
nie wiem może jakiś kiepski sprzęt miał, a może on z tych był, co to do porodu "na wszelki wypadek" nie mówią ha ha
nic to, jak będę u mojej, to poproszę żeby mi zrobiła ponadstandardowo, a jak nie, to będę czekać do tego następnego - teog co się robi w 30 którymś tam tyg

jak tro jest, że niektórzy lekarze robią co wizyta, a inni nie

aż wejdę i obejrzę tego psiaka, tak sie zachwycacie :-D

reklama
veronique - a masz już umówiony termin połówkowego? bo mi powiedziała, żeby zrobić między 20 a 22 tyg, to ty akurat będziesz w 20 na wizycie hmmm zapytaj ją po prostu może

No ja wizyte mam w ten czwartek ale na poiprzedniej powiedziala mi ze nie bedziemy robic USG i o zadnym polowkowym nic nie wspominala mam nadzieje ze jak pojde w czwartek to mnie nie zapisze za MIESIAC ! NO ja na wizycie teraz bede w 19 tyg i 4 dniu ... 20 tydzien to bede miala za tydzien we wtorek

Pippi kurde no racja ale już i mi dwa razy nie chciał powiedzieć więc pewnie teraz też mi nie powie bo znów wymyśli,że nie jest pewny :-D no mój mnie zawsze bada i później USG robi ..

Orchidea poszukam jej odpowiedniego partnera żeby wyszły piękniusie:) zaś piorytetem poleci hi hi hi :-)

Kochane ja będę równo w 22 tyg na wizycie :-) mi pleć już w 17 tyg powiedział i to w szpitalu bo lepszy sprzet mieli. Wtedy mi od razu powiedział że jak nie bedzie miał pewności to jeszcze nie powie :) ale chyba jednak miał pewność :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie brzuchatki po krótkiej przerwie!
Ponad 100 stron napisałyście od piątku, nie ma szans żebym to nadrobiła... może co 10 przeczytam to chociaż czegoś się dowiem :D

Pochwalę się Wam po chrzcinach - mam przecudownego chrześniaka!!! Boże, zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia! Ma teraz 3 miesiące, ciągle się uśmiecha, prawie nie płacze, no tylko tulać i całować. Już mówiłam do kuzynki, że chyba jej go porwę zanim doczekam się swojego :-D ale zapatrzyłam się na niego i mam nadzieję, że moje też będzie takie grzeczne ;-)

no nic, lecę chociaż trochę Was poczytać.

wydrusia no ja byłam też w szpitalu co rodzice dzidzie oglądali .. no ale pewny nie był ponoc .Wytrzymam już tyle wytrzymałam,że nawet jak 2 cy 6 tygodni w tą to przeżyję

Wydrussia mi też lekarz powiedział w 17 tc:) ale chłopców chyba łatwiej ,,stwierdzić" ;)

Orchidea, Ty to będziesz miała córeczkę, takiego blond aniołka z kręconymi włoskami:)

Ostatnia edycja:
witam
nie było mnie tu pare dni chyba w pt zagladalam ale nawet nie wiem czy cos pisalam, w sobote bylam u kolezanki z pracy potem u siostry, w niedziele mialam bal w przedszkolu a wczoraj mi sie nie chcialo zagladac bo lezałam
mialam uczucie ze mi wody sie sacza, takie uczucie mokrego non stop i parxie na mocz ze latalam co pol godz a tu pare kropel, a wszystko przez to ze w niedziele mala usnela i obudzialam ja o 22 na siku i wzielam ja przenisloam na rekach do lazienki, M sie wydarł na mnie, a ja potem w panice nasłuchiwalam co sie dzieje w srodku, mały szalał w brzuchu ze spac nie mogłam, a jak kopał to mialam wrazenie ze gdzies w dól albo w pecherz i sikac mi sie chcialo, udalo mi sie usnac ale cały dzien kibel, łóżko itd ale ja mysle ze psychika tez duzo robi jeszcze poczytalam to i owo o kompliacjach wyrzucialm ta ksaizke i nie zagladam wiecej, dzis jest na rzie ok i oby tak było
niestety nie nadrobie postów z 3 dni nie ma opcji, dzisiejsze ledniwe przejrzałam
życze zdrówka dla wszystich chrowitków w łózkach i gratuluje mamusiom ktore wiedza co nosza pod serdeszkiem
zuzu gratuluje synka
Margerita kurka wodna ja ZAWSZE wyniki badan mam takie ze mam slad bialka i duze liczne bezpostaciowe fosforany ... :/ a moja ginka nic z tym nie robi tylko mowi ze mam brac [rpfil;aktycznie zurawit :(
ja mam podobnie i pije sok z żurawiny a wizyte mam 11.03

reklama
Dzień dobry mamuśki! :-)
Od wczoraj wieczorem 18 stron! Matko! Ale juz przeczytałam :tak:

Zuzu - gratuluje chłopczyka!:-)
Wydrusia - trzymaj sie, niech to choróbsko sobie idzie w cholere! ;-)
Veronique - super ze juz sie lepiej czujesz, oby jezorek szybko sie zagoił! Tak sobie mysle, ze moze pomecz ta swoja ginekolog na tej wizycie, moze jednak zrobi to USG, no chyba kobitka zrozumie... Pippi, Ty też. Powiedzcie, ze macie ok 40 kolezanek, które tez sa w ciązy w tym samym mniej wiecej tygodniu :-) i połowa z nich już wie, i Wy chcecie być właśnie w tej połowie uświadomionej! :-D
Mailuj - trzymam kciuki za dobre wyniki badań i mysl pozytywnie, na pewno sie dowiesz co masz w brzuszku, ja to wiem! :tak:
Veronique - wracjac do tego farmaceuty, bo tak mi sie teraz przypomnialo, boze jaki bencwał! I weź tu idz do apteki sie poradzić, masakra jakas! :no:

Do góry