reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ich trąbeczkę widać wszędzie Psota:-)
Orchidea Kochana pewnie że wytrzymasz ja niby wiem że chłopiec ale będę miała pewność jak urodzę :-)

Hej Katerinka:*** musi puścić bo inaczej sobie tego nie wyobrażam :-) pokonam to świństwo:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wydrusia jednak masz małą niepewnośc ??? ee no jak pisiorek jest to już chyba zostanie chociaż u maqnio się zrobiła Różyczka hahah

No tak..ledwo przeczytałam co od wczoraj napisałyście..ja wstałam pól godz temu (listonosz mnie obudzil, bo miał polecony do małża) ale wstyd szybko spodnie wciągałam i bluze, i otworzylam taka zaspana o 11.30!! :-D zjadłam śniadanko i zaraz idę sie kapkać..

Mówiłyscie coś o wstawaniu męża...ja się też przyznam bez bicia, że nie wstaję jak małż musi..Nawet jak o 8 czy 9 idzie na siłownie to ja dalej śpię haha.. kiedyś jak jeździł w polskiej firmie to kazałam mu wszystko sobie spakować i wynieść do drugiego pokoju..żeby rano tylko wstał i wyszedł z pokoju i mnie nie obudzil haha taka jestem wstrętna..a jak za głośno coś robił to jeszcze go opierdzieliłam..

Orchidea - to chyba Ty pisałaś, że Twój gra? Mój chyba już wyzdrowiał bo tez od rana napierdziela :wściekła/y:Ale obiecl, ze zaraz jakis film obejrzymy, no to czekam... :confused2: Az sie głodna znowu zrobiłam.. :-p

Wydrusia Ty mi już nie mieszaj w głowie :-D Bo i ostoja spokoju cholery z tymi płciami dostanie :-)
Margeretka powiedziała mi, że chłopak to się tego trzymam. Choć powiem Wam szczerze, że mi to jest obojętne zupełnie, najważniejsze jest zdrowie i tyle. Tyko tych pytań mam dosyć z każdej strony. Niktóre są bardzo praktyczne bo jest kolejka osób chcących coś kupić dla dzidzi i potrzebują konkretów w tym celu. No ale został 21 godzin do usg, co będzie to będzie;-)
Psotka jakby mój małż poczytał o tej ostoi spokoju toby się zdziwił;-) Choć jeżeli chodzi o znajomych i wspópracowników to mają o mnie podobne zdanie.
Trzymajcie za mnie kciuki bo mam zaraz telefoniczne wejście na żywo w radio. Nie lubię być na żywo bo wtedy nic nie można wyciąc;-) No ale obiecałam to mam ;-)

Orchidea no właśnie :-) więc do końca pewna nie jestem :-) Czekam aż urodzę :-)
Dodi hej śpioszku :-) mój sam szykuje sobie wszystko w drugim pokoju :-) ale ja i tak wstaje zaraz za nim jak sie przekrece i nie mam się do kogo przytulić :-)

mailuj a co ty w tym radio robisz??
veronique, narobiłaś mi smaka na musli i musialam sobie z jogurtem zrobic, niby też multi owocowe..a tylko rodzynki i suszone banany tu widze, czasem jakieś kandyzowane coś tam...ale kandyzowanych i tak nie lubię:)

reklama
wydrusia to twarda jesteś..ja jak śpie to jestem zła jak ktoś mnie obudzi..wtedy bez kija nie podchodź..mój z siłowni wraca kolo 11.30 to ja czasem jeszcze śpie..i wtedy jest "no ty leniuchu, zgnilcu jeden wstawaj" haha:-D

Do góry