reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziękuję Wam Kochane za rady:* pije właśnie herbatke z dużą zawartością cytryny :-) kwasze się ale jest ok :-)
Danuska Hej Ryba ;-) jedz jedz dzidzia będzie się cieszyć :-)
Niczko ale nie możesz też sie teraz głodzić... Wiem że boli ale jedz takie płynne rzeczy może cio?

Ostatnia edycja:
reklama
hello:-)

lactacyd jest fajny, teź go używam

Która to poleciła sklep happy-mum? przyznać się, bo chciałam podziękować, suuuuper są te ciuchy, o coś takiego właśnie mi chodziło. I mają też sklep taki "do pomacania", więc jak będzie trochę cieplej, to pojadę obejrzec, bo na razie boję się, że w drodzę zamarznę;-)

Basieniak - gratuluję córeczki, Zuzu a Tobie synka:-) fajnie wam, jak kurna muszę czekać do kolejnego...:wściekła/y:

Ale wy jesteście dobre żony, jak was czytam to sobie myślę, że ja jestem wredna, w życiu bym nie pomyślała, żeby jak mój mąż wstaje rano, żeby z nim wstawać i mu śniadanko zrobić - leń ze mnie straszny, przerwracam się na drugi bok i śpię, jeszcze go czasem ofuknę, że za głośno się zachowuje i spać nie mogę..:zawstydzona/y: a teraz mi wstyd

Pippi bardzo się ciesze, że sklep przypadł Ci do gustu, ja go uwielbiam:) Nie wiem jak w Wawie, ale w Poznaniu obsługa jest super, nie żadne tam wredne babska:) Ja mężowi śniadanka nie robię, to on mi przynosi do łóżeczka razem z pyyyszną kawką zbożową:)

Pippi no so Ty weź jaki wstyd ja już tak się przyzwyczaiłam ,że wstaję po 5tej z moim później spie dalej no ale dziś dzień wyjątkowy hahaa Veronique znajdź dobrą aptekę na necie i zadzwoń może coś doradzą Ci ;)

Veroniqe, oj biedna jesteś z tym językiem... Tak miałam mdłości i jadłam mniej niż przed ciąża, a teraz aż mi głupio bo zjem coś i za godzinkę znów czuje głód.

Pippi, jeśli mowa o wrednych żonach to ja do tej grupy się zapisuje :-D Nie ma mowy żebym wstała rano z Michałem, czasem tylko coś mruknę.

Wydrusia, mnie też coś katar nawiedził, idę zrobić śniadanko i herbatkę z cytryną za Twoim przykładem. :-)

Pippi ja też wstaje tylko na chwile ale już z przyzwyczajenia:-) nie raz mi się nie chce ale wstaje żeby sobie z mężusiem jeszcze chwilke posiedzieć:-)

Pippi a Ty teraz bedziesz miala na wizycie USG ?
Danusiu aj mowie Tobie jak nie żeby to gardlo jak nie gardlo to temperatura jak nie temperatura to atoki jak nie zatoki to poparzony jezor :) ale zaraz rzeczywiscie jak mowi Orchidea dryndne do jakiejs apteki .. i sie dowiem :D

reklama
Veronique, ja przed jedzeniem ssałam kostkę lodu, zamrażała mi jęzor i jak jadlam to nie bolało:)

Pippi, nie ma za co:)

Orchidea, męża opierdzieliłaś, a teraz mówisz, że wyjątkowy dzień, hehe;)

Do góry