reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Danuska ja już 2 zaczynam :-) teraz troszke miodu wrzuciłam :-) jak to nie pomoże to mleczko z masełkiem i czosnkiem :-) ale będę siusiać hi hi hi:-)

Psota wrzuciłam zdjęcia na galerii lipcowej :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
psotka kochana wyjątkowy no bo w domu jest a na opierdzielenie też sobie musiał zasłuzyć hahaha kisielek zjdałam :zawstydzona/y: i powiem Wam,że wietrzę chalupkę ale tak za przeproszeniem piździ ,że brrrrrrrrrrrrrr

uciekam prostowalam wlosy i uznalam ze mam sporo czasu bo i malowanie wiec posmarowalam pachy antidralem a durna wczoraj depilowalam teraz piecze jak cholera zmylam to i nadal tak samo a jakie czerwone:wściekła/y:trzymajcie sie cieplutko:-)

veronique miałam usg połówkowe w sobotę, ale nie chciał mi powiedzieć jaka płeć
coś tam kręcił, żeby niby nic nie widzi, ale pewny nie jest, więc jeszcze nie chce nas nastawiać bla bla bla
a byłam pewna, że się dowiemy a tu lipa:wściekła/y:ale ważne, że małe zdrowe
na początku marca będę u mojej gin to ją pomęczę, żeby usg zrobiła dodatkowe i podejrzała, bo ja nie mam na każdej wizycie u niej

Orchidea, no z drugiej strony, jak od czasu do czasu sie nie opierdzieli, to chodzą jak drzwi od malucha;) U mnie -8, ale pod kołderką zdecydowanie cieplej;)

Wydrussia, ten piesio, to jak dzidziuś:)

A ja tak myślałam o tym połówkowym, że mam następną wizytę w 23 tygodniu. Zaraz zadzwonię do Invicty i umówię się prywatnie na dodatkowy USG połówkowe i przy okazji 4D z nagraniem, na które i tak chcieliśmy iść. Będę spokojniejsza, chociaż ak dla mnie to jest meega drogie, ale co tam.

Michał dziś po nocce wrócił czyli niby jest ale i tak śpi do 17 i idzie na kolejną nockę. Nie cierpię tych tygodni jak ma nocną zmianę :wściekła/y:

Zuzu, gratki synka! Super!
A Basieniak, Tobie gratki coreczki!
To jaki w koncu na razie wynik chlopcy versus dziewczynki...?

Mnie dzis rano brzuch bolal mocno, jak dotykalam szczegolnie... Akurat bylam u dermatologa i sie spytalam jest szansa na zobaczenie ginekologa, no i mam niby wizyte na 1 dzis...Ale sama nie wiem czy isc, w sumie juz mi lepiej, a nie chce tak latac za kazdym razem jak cos mnie zaboli... A polowkowe mam rowno za tydzien wiec moze poczekam.... Jak myslicie...?

reklama
Pippi a mi ginka powiedziala na poprzedniej ze teraz mi USG nie bedzie robic to bedzie ... akurat 19 tydzien 4 dzien :( nie wiem dlaczego ... ale no nie bede jej nic mowic :/ a Wy co o tym myslicie

Do góry