reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Jeszcze w wczwartek czeka mnie kontrolna wizyta u dentysty i wizyta u Ginekologa :( tylko ze juz na zeszłej wizycie ginekolozka mi zapowiedziala ze nie bedzie mi robic USG :( i to mnie troche smuci :( ale wazniejse aby wszystko bylo dobrze to juz po jutrze ! Troszke sie stresuje
A ja w skladzie mam papaje orzech kokosowy rodzynki i orzech laskowy niech ich **** ale mi tropikalne ! :/ pfffff

Ostatnia edycja:
reklama
balkan :* cmok no zimnica dobrze,że mój w domu dzis to poleciał po bułki hihi Veronique ja w pn dentysta znów hihi także na tych fotelach się wysiedzimy za wszystkie czasy :-D heheh orzech laskowy wsadzili do tropikalnych dobrzy są :-D a w sumie nie mamy w Polce oprócz jabłek całorocznych owoców więc w sumie te co jemy to prawie wszystkie są zza granicy czy Europy czy dalej... margeritka a Ty dziś czasem nie masz imienin ???

Ostatnia edycja:
balkan Tobie tez tak chce sie spac jak w 1 trym???? ja umieram normalnie wtałam dzis po 6 wypilam kawe a teraz juz przysypiam na siedząco nie wiem moze to przez anemie . veronique ja tez mam wizyte w czwartek idę na połówkowe mam nadzieje,ze z dzidzią wszystko Ok bo ze mna niezabardzo mam nadzieje ze lekarz mnie w szpitalu nie polozy bo w piątek wraca mój mąż.

Dlaczego mialby Ciebie w szpitalu polozyc :* a co sie dzieje .
Kurcze moja siostra jak wam Pisalam ... zrobila tez 4 dni temu ... a wczoraj zadzwonila ze zaczyna plamic :( ...
Oboje juz z sil opadaja :( a siostra sie obwinia ze dlaczego u mnie jest wszystko ok a ona ma takiego Pecha

veronique pisałam juz wczoraj.... mam anemie ale to normalka wiec to olewam... ale z moczem gorzej mam jedna nerka ktora zaczęla mnie bolec w moczu bakterie i kryształki szczawianu wapnia czyli zatykają ona kanaliki w nerce i prowadza do kamicy. Ogolnie czuje sie do dupy mam mdłosci ktore na bank sa od nerki bo męcze sie z nimi od dziecinstwa i zawsze wymiotowałam jak sie cos zaczynało ...sennośc ..osłabienie pfffff Oby do czwartku.Widomo,że nie umieram heh ale denerwuje sie bardzo bo następnej nerki nie mam w zapasie.

Veronique ale plamienie nie od razu oznacza poronienie weź jej wyjaśnij z resztą ile tutaj jest dziewczyn co plamiły i już połowa za nimi ciąży :-) a jeśli nie daj Boże coś by się stało nie można nikogo obwiniać.Ja jakoś do mojej siostry pretensji nie miałam,że ona ma dwie a ja już jedno straciłam ... bezsens kurde weź nie słuchaj tej siostry margeritka będzie dobrze będziemy 3mać &&&&&&&&&& !!!!

Veronique, niestety kobietom, które się bezskutecznie starają towarzystwo ciężarnej, a na dodatek siostry wywołuje poczucie winy.... w końcu powinno się udać, czego ja i kilka z nas jest najlepszym przykładem, więc zasyp ją pozytywnymi przykładami..... i wyślij do specjalisty, o ile nie chodzą....

a Ty się spróbuj nie poddać Jej emocjom....

Margerita kurka wodna ja ZAWSZE wyniki badan mam takie ze mam slad bialka i duze liczne bezpostaciowe fosforany ... :/ a moja ginka nic z tym nie robi tylko mowi ze mam brac [rpfil;aktycznie zurawit :(
Moize nie bedzie az tak zle :* Biedaku nie wiedzialam ze masz jedna nerke ...
A nie ma opcji zeby te nerke jakos farmakologiczne wspomoc ?

reklama
veronique ślad białka tez mam ale na to w ogole nie zwracam uwagi.... zurawitu nie biorę ale kupiałam sobie urosept i sok z żurawiny . Nie wiem czy mozna ją jakoś wspomóc do tej pory działała bez zarzutów pewnie lekarz coś doradzi a jak nie pojde do specjalisty i tyle.

Do góry