reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Jeszcze w wczwartek czeka mnie kontrolna wizyta u dentysty i wizyta u Ginekologa :( tylko ze juz na zeszłej wizycie ginekolozka mi zapowiedziala ze nie bedzie mi robic USG :( i to mnie troche smuci :( ale wazniejse aby wszystko bylo dobrze to juz po jutrze ! Troszke sie stresuje
A ja w skladzie mam papaje orzech kokosowy rodzynki i orzech laskowy niech ich **** ale mi tropikalne ! :/ pfffff

Ostatnia edycja:
reklama
balkan :* cmok no zimnica dobrze,że mój w domu dzis to poleciał po bułki hihi Veronique ja w pn dentysta znów hihi także na tych fotelach się wysiedzimy za wszystkie czasy :-D heheh orzech laskowy wsadzili do tropikalnych dobrzy są :-D a w sumie nie mamy w Polce oprócz jabłek całorocznych owoców więc w sumie te co jemy to prawie wszystkie są zza granicy czy Europy czy dalej... margeritka a Ty dziś czasem nie masz imienin ???

Ostatnia edycja:
balkan Tobie tez tak chce sie spac jak w 1 trym???? ja umieram normalnie wtałam dzis po 6 wypilam kawe a teraz juz przysypiam na siedząco nie wiem moze to przez anemie . veronique ja tez mam wizyte w czwartek idę na połówkowe mam nadzieje,ze z dzidzią wszystko Ok bo ze mna niezabardzo mam nadzieje ze lekarz mnie w szpitalu nie polozy bo w piątek wraca mój mąż.

Dlaczego mialby Ciebie w szpitalu polozyc :* a co sie dzieje .
Kurcze moja siostra jak wam Pisalam ... zrobila tez 4 dni temu ... a wczoraj zadzwonila ze zaczyna plamic :( ...
Oboje juz z sil opadaja :( a siostra sie obwinia ze dlaczego u mnie jest wszystko ok a ona ma takiego Pecha

veronique pisałam juz wczoraj.... mam anemie ale to normalka wiec to olewam... ale z moczem gorzej mam jedna nerka ktora zaczęla mnie bolec w moczu bakterie i kryształki szczawianu wapnia czyli zatykają ona kanaliki w nerce i prowadza do kamicy. Ogolnie czuje sie do dupy mam mdłosci ktore na bank sa od nerki bo męcze sie z nimi od dziecinstwa i zawsze wymiotowałam jak sie cos zaczynało ...sennośc ..osłabienie pfffff Oby do czwartku.Widomo,że nie umieram heh ale denerwuje sie bardzo bo następnej nerki nie mam w zapasie.

Veronique ale plamienie nie od razu oznacza poronienie weź jej wyjaśnij z resztą ile tutaj jest dziewczyn co plamiły i już połowa za nimi ciąży :-) a jeśli nie daj Boże coś by się stało nie można nikogo obwiniać.Ja jakoś do mojej siostry pretensji nie miałam,że ona ma dwie a ja już jedno straciłam ... bezsens kurde weź nie słuchaj tej siostry margeritka będzie dobrze będziemy 3mać &&&&&&&&&& !!!!

Veronique, niestety kobietom, które się bezskutecznie starają towarzystwo ciężarnej, a na dodatek siostry wywołuje poczucie winy.... w końcu powinno się udać, czego ja i kilka z nas jest najlepszym przykładem, więc zasyp ją pozytywnymi przykładami..... i wyślij do specjalisty, o ile nie chodzą....

a Ty się spróbuj nie poddać Jej emocjom....

Margerita kurka wodna ja ZAWSZE wyniki badan mam takie ze mam slad bialka i duze liczne bezpostaciowe fosforany ... :/ a moja ginka nic z tym nie robi tylko mowi ze mam brac [rpfil;aktycznie zurawit :(
Moize nie bedzie az tak zle :* Biedaku nie wiedzialam ze masz jedna nerke ...
A nie ma opcji zeby te nerke jakos farmakologiczne wspomoc ?

reklama
veronique ślad białka tez mam ale na to w ogole nie zwracam uwagi.... zurawitu nie biorę ale kupiałam sobie urosept i sok z żurawiny . Nie wiem czy mozna ją jakoś wspomóc do tej pory działała bez zarzutów pewnie lekarz coś doradzi a jak nie pojde do specjalisty i tyle.

Do góry