reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Margeritka, mam nadzieję, że szpital nie będzie potrzebny.... no chyba, że te kilka dni ma poprawić Twoje samopoczucie do końca ciąży.... ale będziesz musiała ze sobą kompa zabrać, żeby mieć dostęp do BB :)

reklama
Balkan Orchidea MOZE ONA mnie nie obwinia ale tak troche sie czuje staram sie ja wspierac jak moge ale u niej to juz raczej obsesyjna chec ... zajscia w ciaze moze to brzydko nazwalam ale ... co miesiac mowic ze jest sie w ciazy ... ona bardzo chce byc mama ale no chyba nie mozna popadac w paranoje ... i non stop sprawdzac na majktach czy sie plami czy nie ... czy jest tak czy siak czy jak strzyka w plecach to zle a jak glowa boli to dobrze i tak wkolko :(
Siostraa ostatnia miesiaczke miala ... 8 stycznia test zrobila 4 dni temu moze troche za szybko sie nakreca ja przynajmniej tak uwazam chociaz to nie regula bo ja zrobilam test 1 dzien przed spodziewana miesiaczka :| wyszedl pozytywnie :|

witam kochane:-)juz wszystko nadrobilam;-)wczoraj nie moglam zasnac tak mnie bolal kregoslup a moj chrapal tak ze mialam ochote go udusic:wściekła/y:dzis mam na 14 on zajecia na 10 i wstal po 7 a ja za nim kurde wkurzyl mnie nie mozna sie odezwac, zazartowac bo on czegos z laciny nie umie zrobic no cholera jasna az sie polozylam i udalam ze spie,poszedl a ja wstalam:-D

a niech idzie po co mi ten sztywniak tylko mnie wkurza nic powiedziec nie mozna, czasmi zchowuje sie jakby mial 40 lat, a ten sposob ze spaniem juz opracowany nie pozna sie ze udaje:-)z reszta wkurza mnie mowie nie ide na wyklad a on jeczy no idz moze cos waznego,idz zobacz:szok:

wydrusia mnie chyba tez kicham 3 dzien i czuje ze katar nadchodzi...:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry